Oslavte Vánoce a konec roku s dárkovými kazetami Moët & Chandon




Šampaňský dům Moët & Chandon si pro nadcházející oslavy vánočních svátků a nového roku přichystal nové dárkové balení ve dvou variantách - dárkových krabic a kovových dárkových kazet. Objevte nové dárkové balení Moët & Chandon pro nadcházející sváteční období a darujte dokonalý dárek z Francie, který prozáří vaše oslavy a potěší vaše blízké. 

Moët & Chandon sváteční edicí oslavuje životní pouta, pospolitost a radostné oslavy, které jsou spojovány s velkolepostí a velkorysostí umění oslav šampaňského domu, známé jako „savoir-fête“. Ať už máte jakoukoli tradici, ať už jste kdekoli, vychutnejte si s Moët & Chandon společné chvíle s rodinou a přáteli naplno. Protože to nejlepší místo, kde můžete být, je spolu.

Dárkové balení svým designem evokuje radost z oslav a připomíná okouzlující svět šampaňského a elegantní stoupající bublinky ve sklenici. Šampaňský dům Moët & Chandon navíc přichází s možností personalizace speciální kovové dárkové kazety jakýmkoliv jménem nebo vzkazem do maximálního rozsahu 14 písmen. Prozkoumejte novou nabídku dárkových krabic a kazet, které letošním svátkům dodají ten pravý francouzský šarm.

Živost, velkorysost a svůdnost Moët & Chandon Brut Imperial 

Moët Impérial je ikonické šampaňské víno domu Moët & Chandon, které od svého vzniku v roce 1869 ztělesňuje jedinečný styl Moët & Chandon. Styl, který se vyznačuje zářivě ovocných charakterem, svůdnou chutí a elegantní vyzrálostí. Jeho chuť je navržena tak, aby odrážela bohatost a rozmanitost vinic regionu Champagne, a snoubí se v ní plnost Pinot Noir, vláčnost Meunier a jemnost a svěžest Chardonnay. Dostupné v dárkové krabici nebo dárkové kovové kazetě a kovové kazetě s možností personalizace.

Spontánnost, zářivost a lákavost Moët & Chandon Rosé

Šampaňské víno Rosé Impérial je spontánní a zářivé šampaňské, které je okouzlujícím vyjádřením stylu Moët & Chandon, jenž přímo láká se nechat svést. Na první doušek zaujme svým aroma a chutí intenzivního červeného ovoce (lesní jahody, maliny a třešně) s lehkým pepřovým nádechem. Dostupné v dárkové krabici nebo dárkové kovové kazetě a kovové kazetě s možností personalizace.

Exotika, živost a plnost s Moët & Chandon Nectar 

Šampaňské víno Nectar Impérial představuje delikatesu ve stylu šampaňského domu Moët & Chandon. Smyslná chuť vína kombinuje krémovost a živost. Chuťové pohárky zažijí při ochutnání výbuch exotického ovoce s lehkým nádechem vanilky. Dostupné v dárkové krabici.

Doporučená maloobchodní ceny

Dárková krabice:

- Moët & Chandon Brut Imperial, cena 1300 Kč

- Moët & Chandon Rosé, 1550 Kč

- Moët & Chandon Nectar ,1450czk

Dárková kovová kazeta (i kazeta určená k personalizaci):

- Moët & Chandon Brut Imperial, cena 1450 Kč

- Moët & Chandon Rosé, 1700 Kč

Fotogalerie