Kde a s kým bude trávit Petr Vojnar Vánoce




V médiích se spekuluje, kde bude Petr Vojnar trávit letošní Vánoce. My jsme to také nevěděli, a tak jsme se ho na reopeningu kavárny Café & Bar Stromovka Collection, který moderoval, zeptali. Možná budete překvapení, s kým zasedne ke štědrovečerní tabuli...   

„My se od dětství pořád vídáváme s rodinou: máma, táta a brácha. Na to se těším nejvíc, protože se sejdeme jenom my čtyři. Táta udělá svoje řízky, bramborový salát a speciální polévku. V průběhu roku se takhle nikdy nesejdeme,“ prozrazuje Petr Vojnar, který se těší na sváteční odpočinkové období, i když nijak zvlášť Vánoce neprožívá. „Mě se líbí, ale nestresuji se z nich,“ upřesnil raději, aby to nevyznělo jinak, než to myslel.

Co myslíte, jak to má s dárky, nakupuje je v průběhu celého roku či na poslední chvílí? Ani jedna odpověď není správná. „Já mám vždycky nakoupené dárky začátkem listopadu, práce většinou od 15. prosince, pokud nedělám zrovna v televizi, je méně, protože už je prakticky všechno dávno hotovo. Do půlky ledna prakticky nic není, takže to je jako takový příjemný lockdown, bych to tak nazval, protože se ti nic neděje, žádná práce, žádné akce, večírky, nic. Tím, že se těmi Vánocemi nestresuji, tak si je opravdu užívám jako dovolenou,“ prozrazuje Petr Vojnar, který má za sebou velké zdravotní trable, které ho naučily, že klid je nejvíc.

Na počátku své nemoci nevěřil prognózám, že rok, až dva se bude zotavovat z nepříjemného onemocnění slinivky. „Jsem si říkal, že se zbláznili, ale ono to fakt tak je. Já jsem vlastně šel do nemocnice 1. ledna, takže ono je to skoro rok a teď je to tak nějak, plus mínus autobus, devět z deseti. Takže tak rok a půl, než se to zlepší úplně,“ přiznal zdlouhavou rekonvalescenci Petr Vojnar, který musí být velmi disciplinovaný a nemůže si dovolit ani malé dietní prohřešky.

Fotogalerie