Stylové a zároveň funkční bundy do města i na apres-ski aktivity




Značka Columbia Sportswear každý rok přichází s nějakou tou novinkou, letos je to kolekce Columbia Urban Outdoor. Tentokráte čerpala inspiraci ve sportovním oblečení, jež přetvořila pro městský životní styl a estetický design. Zároveň však kolekci zachovala plnou funkčnost inovativními technologiemi. Nabízí vše od čepic přes bundy, anoraky, větrovky, fleecovky a mikiny různých střihů i stylů, až po boty a doplňky. Kolekce dokonale kloubí styl i současné módní streetové trendy s funkčními prvky a tak své majitele udrží v teple, suchu a pohodě.

Pánská zimní parka Columbia Marquam Peak Jacket je díky svému ležérnímu stylu vhodná pro městská dobrodružství během chladných zimních měsíců. Poskytuje dokonalý tepelný komfort, který zajišťuje nové technologie Omni-Heat Infinity s rozšířeným vzorem zlatých bodů odrážející a vracející více tělesného tepla spolu se syntetickým zateplením Thermarator. Bunda je nepromokavá a zároveň prodyšná, navíc disponuje mnoha praktickými detaily pro každodenní pohodlí, nejen v mrazivých dnech.

Zateplená pánská bunda Columbia Buckhollow Anorak je praktickým kouskem do města i na túru s oblíbeným střihem větrovky přes hlavu. Povrch bundy tvoří voděoděodolná a prodyšná tkanina Omni-TECH s podlepenými švy. Bunda má nastavitelnou kapuci a velkou přední kapsu na zip. Na výběr je z několika barevných variant.

Kolekce Columbia Urban Outdoors je k dispozici ve vybraných obchodech se streetovou módou: Footshop, Freshlabels a Queens. K dostání je i ve značkových prodejnách Columbia v pražském OC Letňany, v brněnské Olympii a olomoucké Šantovce, řetězci Sportisimo, Hervis, v Urban Store, ale také v řadě e-shopů jako například www.vitejvenku.cz, www.sportovna.czwww.4camping.cz, www.sportisimo.cz/columbia.

Fotogalerie