Vánoce bez doplňků Kipling by nebyly úplné!




Rok se s rokem sešel a jsou tu zase Vánoce. Časy se změnily a všichni si uvědomujeme, že hmotné statky nejsou vše, ale jsou věci, bez kterých se rozhodně neobejdeme, jejichž bonusem je, že opravdu dlouho vydrží. Díky tomu si můžeme užívat pocitu, že se chováme odpovědně k planetě.

Zařneme u těch nejčastěji používaných. Kolekce Paka, kterou všichni fanoušci Kiplingu znají a milují, se vrátila s vylepšenými funkcemi a styly. Spojení prvotřídní funkčnosti a moderního vzhledu přináší jedinečný požitek. Batůžky a tašky jsou vyrobeny z hladkých, vodoodpudivých materiálů ve sváteční červené či zelené barvě.    

Pojměte to letos stylově a darujte radost v podobě okouzlujících doplňků Kipling z nové, speciální dárkové kolekce Together Again vyjadřuje vše, co pro nás znamenají Vánoce a oslavy konce roku. Právě teď je ten pravý čas na společná objetí, polibky, oslavy a obdarovávání. Nejnovější doplňky jsou úchvatné na pohled – reliéfní tkaniny doplňují řetízkové popruhy a nepřehlédnutelné metalické detaily – ale zároveň i vysoce funkční.

Všechen lesk svátečný sezóny se odráží v kouscích z řady Muze. Díky novým funkcím, jako je vyměnitelný řetízkový popruh či reliéfní satén, jsou kabelky, tašky i batůžky zcela nepřehlédnutelné. Stejnou radost svým nejbližším – ale i sobě, pokud se rozhodnete doplňkem zpestřit svůj sváteční outfit – uděláte s kousky z kolekce Style-It. Sváteční období rozjasní psaníčka zdobená flitry a třpytkami. Nekonvenční look doplňuje maximální praktičnost, která umožní mít všechny základní věci uspořádané a vždy po ruce.

Více informací získáte na: www.ignazrosler.cz/znacka/kipling/

Fotogalerie