Zázračná molekula NAD+ je pramenem mládí v infuzi




Lidé vždy hledali zázračný pramen mládí a hledat budou. A přitom mu jsou blíž, než si mysleli, ukrývá ho totiž samo naše tělo. Název je sice složitý, ale je zkráceně označován NAD+. Komu by se chtělo říkat, že jde o molekulu Nicotinamid adenin dinucleotid? V našem organismu plní spoustu funkcí, a jednou z nich je i zpomalení stárnutí, což nedávno potvrdila také prestižní Harvardská studie. Anti-aging klinika A2C nyní zařazuje do své nabídky služeb infúzní terapii NAD+, díky které můžete zastavit čas.

NAD+ je koenzym, který se nachází v našich buňkách. A je velmi důležitý – podporuje totiž regeneraci buněk, opravuje poškození DNA, chrání mozkové buňky a dokáže bojovat se záněty, dokonce i s těmi skrytými, o kterých většinou ani nevíme.

Podobně jako hormony produkuje naše tělo také NAD+. S věkem se ale její množství

postupně snižuje, což s sebou přináší řadu zdravotních problémů. Tato unikátní molekula má přímou souvislost se stárnutím, využívá ji více než 500 druhů životně důležitých enzymů. Viditelně vyhlazuje pleť, podporuje imunitu, poradí si s nespavostí a nejspíš dokáže léčit i Parkinsonovu a Alzheimerovou chorobu.

Co objevila studie z Harvardské univerzity?

Přestože o NAD+ víme už více jak sto let, pozorněji se na ni vědci zaměřili až v poslední době. V roce 2017 byla na Harvardské univerzitě provedena studie, která přinesla průlomová zjištění. Během pokusu na laboratorních myších, které se svým věkem rovnaly šedesátiletému člověku, vědci dokázali během několika dní buňky omladit natolik, že vypadaly jako u mladého teenagera. Jednoduše řečeno – nedostatek NAD+ znemožňuje regeneraci buněk a urychluje předčasné stárnutí. Dostatek NAD+ pak způsobuje přesný opak.

Jaké jsou benefity NAD+?

Zpomalení stárnutí, odstranění únavy, posílení imunitního systému, léčba nespavosti,

zmírnění alergických reakcí, ochrana mozkových buněk, zdravější a zářivější pleť (pro její obnovu totiž tělo spotřebovává hodně NAD+), zlepšení nálady, regulace výkyvů nálad (NAD+ zvyšuje hladinu serotoninu).

Můžeme hladinu NAD+ zvýšit?

Zvýšit hladinu NAD+ pomocí jídla je složité, zdlouhavé a nemusí být dostatečné. NAD+ vzniká přeměnou z niacinu, což je vitamín B3, je vhodné konzumovat potraviny s vysokým obsahem proteinu. Patří mezi ně například maso, především drůbeží a rybí. Dalším zdrojem je také avokádo, rýže nebo batáty. Jistějším způsobem jsou infuze, které vzniklou nerovnováhu plně vyrovnají. Infuze NAD+ vám exkluzivně aplikují na osvědčené klinice A2C.

Více informací na www.a2c.cz