Hennessy uvádí na trh limitované edice koňaku, na kterých spolupracoval umělec Julien Colombier




Julien Colombier je francouzský umělec, který čerpá inspiraci pro svou tvorbu především z přírody. Výsledný design je zhmotněním snu o tropickém pralese zahaleného do pronikavých barev. Julien své dílo začíná na černém pozadí, na které pak vyobrazí svou jedinečnou uměleckou vizi, v tomto případě divoké džungle s motivy hroznů a vinných listů. 

 

Nejen pro Juliena je příroda inspirací, v Maison Hennessy je příroda součástí procesu vytváření koňaku a jeho DNA. Charakteristický styl Juliena Colombiera je zachycen na třech limitovaných edicích vytvořených na počest oslav konce roku: Hennessy Very Special, Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O.

 

Dárkové boxy a štítky jsou navrženy ve stylu uměleckých děl Juliena Colombiera. Najdeme na nich kromě motivů přírody i QR kód, který nás zavede prozkoumat více o spolupráci na webové stránky Hennessy. Koňak Hennessy V.S.O.P Privilège je k dostání v jedinečném dárkovém balení, které obsahuje 4 zdobené podtácky. Pro Hennessy X.O je součástí dárkového balení zlatý servírovací tác s detaily florálních motivů umělce.

Dárkové balení Hennessy X.O.png

Limitované edice Hennessy x Julien Colombier exkluzivně v OC Nový Smíchov

 

Limitované edice Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O, na kterých exkluzivně spolupracoval umělec Julien Colombier, jsou dostupné v Hennessy pop-up butiku v obchodním centru OC Nový Smíchov během celého měsíce listopadu 2021. Pop-up butik Hennessy je otevřen každý den od 12:00 do 18:00 na adrese obchodního centra OC Nový Smíchov (Plzeňská 8, 150 00 Praha 5-Smíchov). 

 

Limitované edice Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O je možné zakoupit výhradně v pop-up butiku Hennessy v OC Nový Smíchov po celý měsíc listopad. Limitovaná edice Hennessy Very Special bude k dostání nejen v pop-up butiku Hennessy v OC Nový Smíchov po celý měsíc listopad, ale také ve specializovaných prodejnách a e-shopech.

 

Kromě nově uvedených limitovaných edic nabízí Hennessy také recepty na své tři populární koktejly, ideální pro slavnostní zakončení roku. 

Fotogalerie