Diář z kolekce Albi potěší nejen ženy




Diáře od Albi pro rok 2022 jsou jedinečné nejen svými designovými řadami, ale skrývají i široký výběr druhů kalendárií a vnitřní výbavy pro jednodušší a přehlednější plánování, a to nejen profesionálních, ale i osobních a motivačních záležitostí. V kolekci 2022 jsou klasické diáře s gumičkou či bez ní, s kulatými rohy či bez nich. Pro kreativní duše zařadili další položky s kroužkovou vazbou ve stylovém designu a plnobarevným kalendáriem. Žáci a studenit pak ocení hravé či svítící diáře. A v neposlední řadě nechybí ani luxusní a elegantní diáře s dokonale propracovanými originálními deskami.

Vnitřní kalendária diářů Albi zahrnují vedle klasického denním či týdenním provedení, také plnobarevná motivační kalendária či hravé studentské varianty s taháky. Originální novinkou jsou magnetické diáře, které obsahují i manažerské kalendárium. V žádném diáři nechybí základní výbava jako je plánovací kalendář, přehled roku, důležitá telefonní čísla a mezinárodní předvolby, či astronomické a astrologické kalendárium.  Diáře od Albi jsou krásné, funkční a praktické a v kolekci pro rok 2022 si vybere i ten nejnáročnější.

Luxusní saténové diáře pro ženy

Nejen vaše noční košilka může být lesklá a poddajná, ale nyní i magnetické diáře určené především ženám. Unikátní zpracování desek tisku na satén je jen třešinka na dortu, jelikož i vnitřní strany denního kalendária s přehlednými hmatníky přináší dokonalost v plánování.

Cena 349 Kč

Motivační spirálové diáře

Novinkou pro rok 2022 jsou květinové motivační diáře, které zaujmou nejen svým romantickým provedením, ale umožní všem uživatelkám nejen plánovat, ale i zapisovat své myšlenky a přání. Týdenní kalendárium je navíc obohaceno motivačním citátem na každý týden. Praktická gumička udrží diář pevně uzavřen v kabelce a je tak praktickým pomocníkem a optimistickým průvodcem po celý rok.

Cena A5 149 Kč, A6 109

Koženkový diář s propiskou

Kvalitní koženkové desky s elegantní stylovou ražbou ochrání diář po celý rok. Praktický otvor pro tužku usnadní zapisování kdekoliv. Týdenní kalendárium je i v tak malinkém diáři ergonomicky zpracované a přináší maximální spokojenost při plánování a zaznamenávání důležitých informací.

Cena 199 Kč

Motivační diáře barevné

Sázkou na jistotu jsou veselé diáře pro kreativní uživatele. Netradiční zpracování a velká výbava informací zaručuje spokojenost i velmi náročným uživatelům. Nejen motivační citáty, ale originální grafiky na každý den, týden a měsíc je ideální volba pro tvořivé duše.

Cena 179 Kč

Plánovací diář s výbavou

Diář plánovací s možností vyjmutí či vložení přidaných informací umožňuje plánovat velmi kreativně. Diář je promyšleně dělen vloženými barevnými záložkami na část kalendária, plánovací a zábavnou. Velmi hravé designy, které jsou unikátní pro každé barevné provedení je zárukou, že si vyberou ženy elegantní i mladé slečny. Diář navíc obsahuje záložku, tužku a plastové destičky na vkládání vizitek či důležitých poznámek.

Cena 349 Kč

Diář čtrnáctidenní

Minimalistické provedení diáře s maximální výbavou v hravých šesti designech v sobě zahrnují čtrnáctidenní diáře. Velmi skladné a útlé diáře jsou určeny primárně těm uživatelům, jež pro plánovaní stačí přehledný prostor pro jednoduché zápisky. Poměr kvalita cena a design je zaručen.

Cena 29 Kč

Klasika v cool designech

V nabídce diářů do Albi pro rok 2022 najdete i standardní nabídku diářů s měkými deskami v knižní vazbě v mnoha formátech od kapesních až po B6. Nejen velikost desek a nepřeberné množství barevných kombinací a trendy designů, ale i týdenní či denní kalendárium je v této pestré nabídce. Stačí si jen vybrat, který je pro vás ten praví.

Cena od 99 Kč

Fotogalerie