Zloadr spouští novou kalkulačku kryptografické měny




Jedna z předních světových platforem pro šíření informací o kryptoměně, Zloadr, oznámila, že spouští novou kalkulačku online konvertoru kryptografického měniče, která doplňuje stávající řadu digitálních nástrojů. Kalkulačka funguje jako automatizovaný měnový konvertor a měnič kryptografického měnového kurzu, který umožňuje uživatelům platformy převést širokou škálu globálních fiat měn vydávaných vládou na hodnotu různých kryptocurrencí a naopak. Očekává se, že kalkulačka bude soupeřit se stávajícími online nástroji pro konverzi.
Statistiky naznačují, že bitová křivka (BTC) je v současnosti jednou z nejčastěji konvertovaných kryptocurrencí v souladu s postavením mincí na vrcholu žebříčku tržní kapitalizace.
Bitcoin se nejčastěji zvažuje vedle amerického dolaru (USD) a britské libry (GBP). Společnost Ethereum (ETH), druhá podle tržních limitů, je také populární u uživatelů.
Nová kalkulačka Zloadr je považována za jeden z nejkomplexnějších online konvertorů dostupných dnes uživatelům internetu, a to nejen pokrývající fiatové měny Afghánistánu Afghánistánu (AFN) a Zimbabwianský dolar (ZWL), ale také kryptocurrencí jako bitcoin, litecoin
(LTC), ethereum, ethereum classic (ETC), zvlnění (XRP) a pomlčka (DASH). Společnost Zloadr, která byla založena v roce 2015, provedla v loňském roce počáteční nabídku mincí (ICO) vlastního tokenu před úplným uvedením vydavatelské platformy.
Zloadr také nedávno oznámil, že brzy obnoví vybrané funkce a funkce svých internetových stránek a umožní tyto oddíly
ve více jazycích, včetně španělštiny, němčiny, portugalštiny, čínštiny, japonštiny, indonéštiny a ruštiny.

Zdroj:  Zloadr