Faber se skútrem Mymoover tak trochu konkuruje karavanům




Firma Faber na veletrhu Caravan Brno představuje kromě skútrů Vespa neuvěřitelně přitažlivý model tříkolky Mymoover, opatřeným super úložným prostorem s objemem zadního kufru až 225 litrů! „Ano, tak trochu zde konkurujeme karavanům, protože se nás zákazníci ptají, jestli do toho jde dát vestavěná postel anebo jestli se do toho vejde pes,“ směje se Adam Žert ze společnosti Faber. Tříkolové Piaggio Mymoover vám uveze díky více úložným prostorům celkem téměř 90 kg nákladu. Má však ještě jednu vlastnost, díky které láká návštěvníky pavilonu V.

„Přestože je to tříkolka, má tento skútřík uprostřed kloub. Vepředu se chová jako jednostopé vozidlo, vzadu, kde je kufr, zůstávají při naklánění kola na zemi a jsou stabilní. Když zaparkujete, jednoduše zatáhnete za dvě páčky, může vystoupit a vykládat náklad, třeba pizzu…,“ doplňuje Žert. Je pravdou, že pro rozvoz pizzy či donáškovou službu je tento model opravdu ideální.

Kromě typu Mymoover najdeme na stánku další naleštěné skútry včetně slavnostního modelu Vespy s výroční kabelkou vyrobeného k 75 letům značky. Díky své skladnosti se právě skútry hodí i do karavanů, proto značku Vespa najdeme také u prodejců obytných vozů v dalších expozicích.

Fotogalerie