Caravan Metropol Praha vás provede světem obytných vozů




Největší expozice na brněnském výstavišti v hale F upoutá pozornost každého návštěvníka. Jaroslav Nikodém nám společně se synem Petrem, mistrem Evropy v autokrosu, představili bohatý vozový park společnosti Caravan Metropol.  K vidění jsou nejžhavější novinky od německých značek Bürstner, Hymer a Nismann + Bischoff.  Naprosto jsou nadšení i příznivci typů vozů Off road, kteří si mohou na výstavišti prohlédnout Hymermobil Crossover a Hymercar Grand Canon S.  Pozornosti neuniklá ani nové příslušenství pro zadní dveře vestaveb na podvozku Fiat a Mercedes-Benz Sprinter určené pro modely 2022.

Dlouholeté zkušenosti v kempování jsou nedocenitelné, a tak si můžete být zcela jistí, že tým Caravan Metropol vám vždy dobře poradí, počínaje tím, co by měl karavan či obytný vůz v základním vybavení mít a jaké příslušenství je vhodné doinstalovat.

Společnost v blízkých dnech čeká velká změna. „Po dvaceti letech se stěhujeme z adresy Kolbenova. Konečně se budeme stěhovat do našeho nového showroomu, budeme mít zhruba 1000 metrů výstavní plochy, kde budou vystavena všechna auta a budeme mít stejnou plochu určenou i pro servis,“ prozradil Jaroslav Nikodém, který se na otevření velice těší, avšak doufá, že nebude s ohledem na protiepidemická opatření odkládat.

My jen ještě doplňujeme, že moderní Show Room bude nově sídlit v Klíčanech (dálnice D8, Exit 1).

 

Fotogalerie