OC QUADRIO rozšířilo gastro zónu, nově nabízí své služby bistro DELMART




Pražské obchodní centrum Quadrio i nadále pokračuje v rozšiřování své gastro zóny nové generace. Ta dnešním dnem počínaje zahrnuje také oblíbené bistro DELMART, které završilo finální podobu gastro zóny. Zákazníci se tak nyní dočkali otevření doposud největšího bistra DELMART na území ČR, v němž si mohou pochutnat na moderních českých i zahraničních pokrmech, včetně vlastnoručně vyráběného sushi, s důrazem na zdravé a kvalitní ingredience. Zároveň o patro níže je zákazníkům již od 7. prosince loňského roku k dispozici i prodejna kvalitních potravin DELMART, která jim v podobě surovin nabízí vše na přípravu pokrmů, na nichž si v bistru nyní mohou pochutnat. Bistro tak vhodně doplňuje mozaiku různorodých a rozsáhlých stravovacích možností, odpovídajících kulinárnímu vyžití obchodního centra ležícího v srdci Prahy i samotné Evropy.

Bistro DELMART, které v OC Quadrio právě otevřelo, se s plochou přes 550 m2 stalo vůbec největším bistrem a zároveň v pořadí třetí pobočkou tohoto zdravého konceptu stravování na území České republiky. Zákazníci se mohou těšit na pokrmy jako jsou saláty, burgery a sendviče a nechybí ani sladké zákusky, káva nebo kvalitní víno. DELMART rovněž zákazníkům umožňuje nechat si připravit jednotlivé pokrmy na míru, dle vlastní chuti či životního stylu z jimi zvolených ingrediencí. Dokonalým podtržením unikátního stravovacího konceptu je i vlastnoručně připravované sushi.

O poschodí níže se zákazníci navíc mohou setkat s prodejnou kvalitních potravin DELMART, kde lze, mimo jiné, zakoupit veškeré suroviny na pokrmy, které nabízí samotné bistro.

„Jsme rádi, že v OC Quadrio můžeme přivítat koncept zdravého stravování DELMART, a to jak bistro, tak i prodejnu, která služby bistra vhodně doplňuje a podporuje. Věříme, že si zde každý návštěvník, který hledá moderní svěží kuchyni, založenou na kvalitních surovinách, přijde na své. Bistro DELMART zároveň uzavírá náš koncept nové moderní gastro zóny, která je ideálním místem na obchodní schůzky, klidné posezení s přáteli, ale třeba i na rychlé obědy pro osoby pracující v okolí. V centru Prahy se mísí místní obyvatelé, s lidmi dojíždějícími do centra za prací nebo studiem, i s řadou turistů z nejrůznějších koutů světa, a přesně tak je koncipována i naše gastro zóna – různorodě, pestře, kosmopolitně, aby se v OC Quadrio cítil jako doma každý návštěvník,“ říká Pavel Ebr, Asset manager realitní skupiny CPI Property Group, vlastníka OC Quadrio.

Doplňme, že nová gastro zóna OC Quadrio, která byla slavnostně otevřena na konci loňského září, si klade za cíl nabízet návštěvníkům kvalitní stravování různorodého stylu a dopřát jim vůně a chutě prakticky celého světa. Aktuálně je zákazníkům v rámci celého centra k dispozici 16 originálních provozoven, jak restaurací, tak například i kaváren. Namátkou jmenujme Bombay Express, originální indický restaurant, Loving Hut, největší mezinárodní řetězec veganských restaurací, Spicymama, fusion street food kuchyně inspirovaná Asií, Polpo by Kogo, restaurant zaměřený na italskou kuchyni s příchutí Středomoří, Creperie, francouzská kavárna, Vapiano, koncept čerstvé středomořské kuchyně s vlastní výrobou těstovin nebo řetězec rychlého občerstvení McDonald´s, včetně své oblíbené kavárny McCafé.

Fakt, že se OC Quadrio vydalo se svojí novou gastro zónou tím nejlepším směrem svědčí i sama návštěvnost. Gastro zóna od svého otevření 26. září až do konce prosince 2017 zvládla obsloužit přes 250 000 zákazníků. Pozitivně hovoří i celková čísla návštěvnosti OC Quadrio, která za rok 2017 činí 11 milionů osob a meziročně tak vzrostla téměř o 11 %.

Fotogalerie