Rio Mare Paté je rybí delikatesou pro každou příležitost!




Všichni dobře víme, že mořské ryby by měly být nedílnou součástí našeho jídelníčku – prospívají našemu zdraví a obsahují celou řadu vitamínů, důležitých minerálů, bílkovin, nebo omega-3 a omega-6 mastných kyselin. Ne vždy je ovšem čerstvá ryba po ruce, ne vždy je čas na její přípravu, a hlavně – ne vždy jsou naše chutě ve shodě s tím, co považujeme za vhodné pro zdraví a štíhlou linii.

A pro všechny tyto situace je tu Rio Mare Paté – spolehlivý pomocník a všestranný parťák na přípravu rychlé večeře, zdravé chuťovky nebo parádního pohoštění
pro nečekanou návštěvu. Patříte k milovníkům originálních jednohubek, po kterých se doslova „zapráší“? Pak nezapomeňte mít vždy po ruce Rio Mare Paté – fantastické rybí krémy a pomazánky složené z pečlivě vybraných ingrediencí té nejvyšší kvality, které jsou „ready to eat“, stejně jako „ready to help“ s přípravou jedinečných pokrmů doslova za pár minut. Pusťte uzdu vaší fantazii – úspěch je vždy zaručen!

Rio Mare Paté v tubě – praktický pomocník pro všechny, kdo si v kuchyni rádi hrají. Ryba té nejvyšší kvality, bez přidaných konzervantů, ponechá dostatek prostoru vaší kreativitě – hodí se do dipů, pomazánek, sendvičů a salátků, na dozdobení obložených mís nebo jen tak, k čerstvě upečeným bagetkám... Uzavíratelná tuba díky snadnému použití jen umocní radost z přípravy neodolatelného občerstvení!

Rio Mare Paté pomazánky v praktickém balení s víčkem si zamilujete hned po prvním ochutnání. Kvalita a nevšední kombinace chutí, vás doslova okouzlí, stejně, jako lehce roztíratelná konzistence. Jakmile jednou ochutnáte, pak vězte, že se stanou nedílnou součástí vaší kuchyně. Výhodou je i snadné uchování v lednici a praktická manipulace s načatým balením. A navíc – zachrání vás vždy, když vás přepadne hlad, časový pres nebo nečekaná návštěva.

„Rio Mare Paté – pravá italská chuť

Pro více informací, inspirace i lahodných a rychlých receptů, navštivte :

https://www.riomare.cz/

nebo se staňte našimi fanoušky na: https://www.facebook.com/RioMareCesko/

Fotogalerie