Tipy v péči o pokožku pro profi i amatérské sportovce




Láká vás využít zbývající dny do podzimního shonu na oblíbené sportovní aktivity? Nezapomeňte na vhodnou péči pro ochranu vaší pokožky.

Počasí může lákat příjemnými teplotami k jakýmkoliv aktivitám, které chcete ještě zařadit do programu, než léto úplně skončí. Ovšem nenechte se zmást tím, že sluníčko už tolik nepálí a že vaše pleť působí nyní zcela zdravě. V kosmetice nyní navíc najdete mnoho produktů, které se rychle vstřebávají a dlouho vydrží. Pojďte je objevit!

Astrid hydratační mléko na opalování Sport OF 30

I když slunce není vidět, sluneční záření na nás stejně působí a proniká do vrstev naší pokožky. Pokud se připravujeme na delší pobyt na vzduchu, i při sportu musíme svou pokožku dobře chránit. Žádného nepříjemného pocitu se však obávat nemusíte. Vyzkoušejte efektivně hydratující ASTRID SUN Hydratační mléko na opalování ve spreji OF 30 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL), které je ideální variantou pro sportovní aktivity. Produkt lze aplikovat v každé poloze (tedy i dnem vzhrůru).

Pokožka bude dobře ochráněna před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Složení je obohacené o speciálně vyvinutý karotenoidový komplex (mrkvový, rajčatový, brusinkový a buriti olej) poskytuje aktivní antioxidační ochranu, pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost pokožky a chrání ji před předčasným stárnutím. Mléko na opalování si jistě zamilujete pro jeho rychlou a snadnou aplikaci (plynule a rovnoměrně rozprašuje lehkou emulzi).

Cena: 199,90 Kč/150 ml

Indulona krém na ruce Rychlé vstřebávání

Obdobným způsobem, hydratace vašich rukou může být rychlý a příjemný proces péče o suchou pokožku. Ultralehké nemastné složení se rychle vstřebává, během několika sekund od aplikace, poskytuje pokožce hydrataci a zanechává ji jemnou a svěží.

Krém na ruce značky Indulona je obohacený o aloi vera, která je známá svými uklidňujícími, antioxidačními a hydratačními vlastnostmi, a vitaminový komplex pro hloubkovou výživu. Poskytuje až 48h hydrataci.

Cena: 54,90 Kč/50 ml

Fotogalerie