Ples jako Brno hlásí, že má k dispozici už jen dvě poslední prémiové vstupenky




Jen dny zbývají do začátku nejprestižnější plesové události roku. Exkluzivní Ples jako Brno odstartuje v sobotu 27. ledna v brněnské Fait Gallery. Hostům přinese výjimečné hudební interprety v čele s protagonistou skupiny Kryštof Richardem Krajčem i luxusní zážitkový catering. Poslední dvě vstupenky pořadatelé nabízejí ve speciálním balíčku za 100 tisíc korun.

Na šest set padesát hostů najde v sobotu své místo u slavnostně prostřených stolů  ve Fait Gallery. Jsou to ti, kteří si vstupenky stihli zajistit nejpozději na přelomu listopadu a prosince. Ti, kteří si je nestihli pořídit, mají poslední šanci – sáhnout po speciálním balíčku zcela posledních dvou vstupenek za 100 tisíc korun.

K exkluzivním místům v plesové VIP zóně dostanou bednu pravého šampaňského, víkendový pobyt v luxusním hotelu Royal Ricc a na gastronomické speciality Plesu jako Brno budou moci zavzpomínat při večeři v restaurantu Valoria, který catering galavečera zajišťuje.

Především si ale spolu s ostatními hosty, mezi kterými nebudou chybět třeba ani taková osobnost jako je slavná česká rodačka a asistentka pěti amerických prezidentů Eliška Hašková Coolidge. Hosté si budou moci užít jedinečný galavečer inspirovaný nejlepšími plesovými akcemi v České republice i ve světě, proto rozhodně u nás nemá obdoby. Výjimečný přístup hosté pocítí hned po vstupu. Ke stolu každého z nich osobně usadí hosteska, na uvítanou dostanou sklenici šampaňského.

Přesně v osm hodin pak moderátor Libor Bouček odstartuje show, při které se na podiu vystřídá několik interpretů. Od Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma přes populární slovenskou zpěvačku Kristinu, britskou vycházejí hvězdu Danyla Johnsona až po Richarda Krajča, který na sebe hosty „nechá čekat“ až o půlnoci. „Hity kapely Kryštof zazpívá v unikátním aranžmá – v doprovodu trumpetisty Nikose Grigoriadise,“ popsal spolupořadatel večera Tomáš Pakosta.

Nejlepší kuchaři jen pro ples: kvůli akci na den zavře několik skvělých restaurací

Stejnou pozornost jako podiu bude většina hostů věnovat i opačné straně Fait Gallery. Tam své mistrovské umění budou předvádět kuchařští mistři luxusního Restaurantu Valoria. Ten na plesový večer zavírá a stěhuje na ples své nejlepší kuchaře, cukráře i číšníky. „Ples je pro nás událost číslo jedna a víme, že na něj musíme nasadit ty nejlepší lidi, které máme. Jen tak zajistíme skutečně exkluzivní úroveň cateringu,“ vysvětlil spolumajitel Valoria Catering Milan Pecina. A prozradil i některé položky z bohatého plesového menu: hosté si pochutnají na grilované chobotnici, tygřích krevetách, mořském ďasovi, pravých foie gras, telecích žebrech nebo hovězí svíčkové marinované v uzeném oleji.

Všechny pokrmy kuchaři připraví přímo před očima hostů a organizátoři garantují, že jídlo je k dispozici až do konce plesu, tedy dlouho po půlnoci. „Co zbyde, odvezeme letos maminkám, které žijí v Domově sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni,“ říká produkční plesu Ludmila Bušová.

Maminky Ples jako Brno potěší i zbylými květinami z výzdoby, která bude zjemňovat bývalou strojírenskou haly průmyslníka Fridricha Wanniecka, v níž se hosté budou bavit. Do dobročinnosti ale dostanou příležitost zapojit se i hosté. Peníze shromážděné při dobročinné dražbě získá šest konkrétních dětí, které požádaly o pomoc Nadační fond Pro dětský smích. A návštěvníci Plesu jako Brno bývají štědří. Jen vloni se takto vybralo více než milion korun. Jestli bude rekord i tentokrát překonán, bude jasné už 27. ledna 2018 v brněnské Fait Gallery.

 

 

 

Fotogalerie