Přemysl Pálek a Charlotte Doubravová si užívali opening naplno!




Sympatický muzikálový pár se vydal do společnosti a náramně si celý večer ve steakhousu užíval. V El Gaucho si užívali vlastně všichni. Doba koronavirová nás všechny na pěkně dlouho uzavřela doma a opening byla skvělá příležitost potkat se s přáteli.

A jak zvládala tuto těžkou dobu mladá rodina? „Kdyby to bylo ještě o trošku lepší, tak by se to nedalo vydržet,“ s trochou nadsázky konstatovala Charlotta a Přemysl přitakával a uvedl vše na pravou míru: „Držíme se zuby nehty a snažili jsme se dělat věci, na které jsme neměli normálně čas. Já jsem ve druhé vlně začal jezdit pro rozvážkovou službu, abych přinesl peníze pro rodinu, abych se z toho nezvencnul,“ prozradil úspěšný muzikálový herec, který je šťastný, že se už divadla otevřela.

Charlotta byla především matka, manželka a také učitelka. „Já prala, vařila, učila děti, kontrolovala úkoly, dělala diktáty, prala, vařila, učila děti kontrolovala úkoly, …,“ potvrdila herečka a skvěle vypadající maminka dvou dcer.

Přemysl Pálek a Charlotte Doubravová patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu a přípravy rozhodně nepodcenili. „Kvůli dnešnímu večeru jsme zavolali našemu dobrému kamarádovi, stylistovy, tanečníkovi Radkovi Fišerovi, který je zapojený například do projektu Tvoje tvář má známý hlas. Funguje i na zavolání,“ pochvaloval si Přemysl. „Dal mi briefing, co se k čemu hodí, poslali jsme mu fotky našich outfitů a Radek to schválil,“ popsali manželé společně přípravy na večer a opravdu jim to slušelo a patřili mezi nejobdivovanější pár večera.

Fotogalerie