Richard Gere už možná slyší v dálce svatební zvony znít…




V mládí Richard Gera veškerý svůj volný čas trávil u klavíru, střední školu reprezentoval v gymnastice, lacrossu i lyžování. Byl kdysi nejžádanějším mladým gentlemanem a Magazín People ho kdysi zvolil nejpřitažlivějším žijícím mužem světa.

Do stavu manželského poprvé vstoupil, až když mu bylo 37 let. Jeho první ženou se stala o dvanáct let mladší modelka Cindy Crawford, ale nevydrželi spolu ani pět let. Byli vcelku odlišní, Cindy toužila po uznání a Richard věnoval volný čas studiu filozofie a meditacím.

I podruhé si hollywoodský krasavec vybral krásnou modelku Carey Lowell, která v sobě nezapře ani herecké vlohy. Hrála i po boku Timothyho Daltona coby Bond Girl ve filmu Povolení zabíjet. To, že spolu chodí, se vědělo, ale překvapili společně skoro celý svět, když potvrdili, že se vzali v utajení.

Richard Gera o své ženě dokonce prohlásil: „Carey totálně změnila můj život. Dala mu smysl. Cítím se díky ní v manželství daleko šťastnější a uvolněnější, než kdykoliv dřív.“ Půvabná Carey Lowell konečně v jeho padesáti letech z něj udělala šťastného otce syna Homera, ale ani tento vztah je již historií. V současné době charismatický herec veřejně randí se svou krásnou přítelkyní Alejandrou Silvou, španělskou byznysmenkou a aktivistkou, která je o polovinu mladší než on. Dokonce se spekuluje, že jsou zasnoubení a do léta se dá očekávat třetí svatba hollywoodské hvězdy.

Fotogalerie