Peter Pecha s manželkou Kateřinou si našli čas na opening rodinné restaurace El Gaucho




Manželé Pechovi se pohybují na prknech, která znamenají svět už řadu let, ale stejně jako všichni ostatní umělci je museli i oni opustit a nebylo to jednoduché. Vynucená přestávka už naštěstí skončila a jsou zase v jednom kole a najít společné i jen odpoledne není úplně jednoduché. Hrají, zpívají, natáčí, a tak jim moc času nezbývá.

„Kačenka točí na Primě nový seriál První mise a já mám v plánu pracovat na dalším singlu,“ prozradil Peter. Společná dovolení jim sice letos asi nevyjde, tak si alespoň vyšli na slavnostní opening rodinné restaurace El Gaucho v centru Prahy. Peter prozradil, že nikdy nebyl úplně steakový typ, ale časy a chutě se prostě mění: „Steaky vyhledávám daleko častěji, obzvlášť když se jedná o tak kvalitní maso a restauraci. Všechno co jsme ochutnali, bylo skvělé, ať už to byl burger, steak, plněné taštičky či speciální klobásy,“ pochvalovali si Peter i Kateřina.

Byli rádi, že společná návštěva steakhouse konceptu, který je známý v jihovýchodní Asii, včetně Thajska, Vietnamu, Filipínách, Honk-Kongu v Německu a na Slovensku mohou nyní navštívit už i v Praze a jistě zde nejsou naposledy. Po zbytek léta budou relaxovat na chalupě u Poděbrad, za dobrým jídlem a jedinečnou atmosférou se však do centra Prahy znovu a rádi vydají.

Foto: El Gaucho a Herminapress

Více informací o El Gaucho: https://cz.elgaucho.eu/

Fotogalerie