David Kraus si na biftek ráději zajde do kvalitní restaurace




Zpěvák a skladatel David Kraus se zamiloval do vaření. Ve druhé vlně lockdownu mu naprosto propadl, pěstuje si i své bylinky, suroviny používá jen eko-bio a s láskou vaří pro sebe i svojí partnerku Sarah Opravilovou, maminku jejich dcerky Ester.

Ani jeden z nich není v jídle vybíravý, ale  aktuálně se musí krotit, krásná Sarah miminko kojí, takže česnek a podobné ingredience jsou zapovězené. „Jsem opravdu dobrý strávník, proto mi možná zvou do těch restaurací. Chutná mi všechno a u všeho řvu, jak je to strašně dobrý,“ smál se host reopeningu rodinného podniku El Gaucho, který se proslavil jedinečným  steakhousovým konceptem v mnoha zemích světa. Starší  úspěšné sestry můžete objevit v Thajsku, Vietnamu, Filipínách, Honk-Kongu, Německu a na Slovensku.

V El Gaucho je jídlo vášní a kvalita závazkem. Na přípravu pokrmů používají jen ty nejkvalitnější produkty, zejména pokud jde o hovězí maso.  David Kraus je nadšený, že tak skvělou restauraci s tradicí může nyní navštívit už i Praze a přiznává:  „Snažím se vařit zdravě z dobrých surovin, ale když si chci udělat koncert, tak si na něj zajdu právě do restaurace jako je El Gaucho.“

Informace o El Gaucho naleznete například na:

Instagram a Facebooku

Foto: El Gaucho a Herminapress

Fotogalerie