Nová ložnice či šatna vnese pořádek do vašeho života




Ať už si užíváte nevázaný svobodný život, zakládáte rodinu nebo máte početnou rodinu, vždy dbejte na pořádek, který vám přinese celkovou pohodu a také klid v duši. Léto je v plném proudu kdy na čas ukládáte oblečení pro velmi chladné dny, a tak je pro úklid ve vašem životě jako dělané!

Začněte v ložnici, respektive šatníku, jenž se promítá nejen do vašeho osobního, ale i pracovního života. Nejde jen o to zvolit si ten správný outfit, ale také vytvořit ideální prostředí, které vás při oblékání inspiruje. Mít všechno oblečení a doplňky perfektně roztříděné tak, abyste ráno neztráceli čas, a přesto v práci vypadali skvěle, docílíte s novou šatnou jedna dvě. Na pomoc si přizvěte profesionálního interiérového designéra, který bude dbát jak na vaše osobní přání a praktické potřeby, tak i na vaši osobnost.

Designérka Markéta Cermanová, majitelka Okury Design, se do plánování vaší nové ložnice či šatníku vrhne s neutuchající energií. Inspiruje se principy učení Feng Shui, ale právě i osobnostmi svých klientů, s nimiž si ráda povídá o jejich pracovních i soukromých snech. Díky tomu všemu dokáže vykouzlit prostor, jenž svým vzhledem i organizacím zcela odpovídá klientovým potřebám. Markéta má na svém kontě přes 70 realizací, v nichž snoubí čistotu a jednoduchost s prvky skandinávského stylu. Při designování využívá moderní barvy, ale i nadčasové materiály a umělecké doplňky od lokálních designérů. Výsledkem její práce jsou snové interiéry, které na vaši duši zapůsobí jako balzám. A do vašeho života tato změna kromě dobrého pocitu přinese ještě mnohem více.