Darujte s láskou luxus




Svátek svatého Valentýna se blíží, vy pomalu začínáte panikařit, protože po Vánocích nemáte inspiraci na dárek? Nezoufejte, buďte pravým valentinským gentlemanem.

Proměňte letošní svátek zamilovaných v nezapomenutelný zážitek. Dopřejte sobě i drahé polovičce hýčkání v luxusním hotelu. Odpočiňte si při masáži, zrelaxujte u bazénu nebo ve vířivce, dopřejte si procházku, dejte si skvělou snídani a vychutnejte si pohádkovou romantiku.

Společné romantické chvíle ve dvou si můžete dopřát v Grand Hotelu Kempinski High Tatras, který nabízí možnost speciálního balíčku s názvem „Prodloužený romantický víkend.“ Součástí je mimo jiné i speciální romantická výzdoba pokoje při příchodu, možnost snídaně do pokoje a nechybí pohádkový výhled z pokoje na Štrbské pleso a mohutné štíty Vysokých Tater. V rámci nabídky je také možnost vybrat si buď 2 hodinový vstup do privátního VIP spa apartmánu nebo 45-minutová Romantická masáž či 3-chodová večeře i se speciálním „Signature“ dezertem a pohárem vína.

Láska prochází žaludkem

Víte, že jedlé květiny jsou nedílnou součástí moderní gastronomie? Jsou vhodné pro použití do různých salátů, případně v cukrářské produkci, nebo jednoduše na dekoraci. Jedlé květy, které pozvednou romantickou atmosféru večera, nebudou chybět ani ve Valentinském menu šéfkuchaře Miroslava Zamišky v Grand Restaurant.

Náš tip: V zimním období jsou zde ideální podmínky pro běžecké a sjezdové lyžování.

Vstupte do světa podmanivého designu

Nechcete-li do hor, můžete lásku vzít na romantický pobyt do nedaleké Bratislavy. Tou nejlepší volbou ubytování je Grand Hotel River Park, který je díky své prominentní pozici skvostem na břehu řeky Dunaj. Pobytem v tomto pětihvězdičkovém hotelu určitě nic nezkazíte, ba naopak, v očích vaší milované osoby se jistě rozzáří další hvězda.

Grand Hotel River Park byl navržen s cílem poskytnout maximální pohodlí a dostatek prostor všem. Jeho design inspirovala žena – panovnice Marie Terezie. Luxusní a okouzlující prostory spojují moderní vzhled s bohatou historií Bratislavy, jako hlavního města Rakousko-Uherska. Oblíbeným květem panovnice byla růže, která je i symbolem hotelu. Elegantně doplňuje místnosti, pokoje a velkolepé sály. Oslavte romantické chvíle sv. Valentýna právě tady. Vaše chuťové smysly očaruje svým menu šéfkuchař Jaroslav Žídek. Společné chvíle relaxace si dopřejte v 11. patře s fenomenálním výhledem v luxusním ZION SPA. Ve světě relaxu bude každý moment patřit jen a jen vám. 

Náš tip: Překvapte svou partnerku výletem za luxusními nákupy do ráje shopaholiků v Parndorfu nedaleko Vídně.

Zdroj foto: Grand Hotel River Park Bratislava a Grand Hotel Kempinski High Tatras

Fotogalerie