Natálie Grossová letos zamíří s partou přátel a maminkou na Bibione




Zpěvačka Natálie Grossová má o starost méně. Před měsícem úspěšně složila zkoušu z dospělosti, ale přiznala se nám, že měla docela velký strach. Nakonec však měla samé jedničky.

„Hodně jsem se toho bála, celý rok před tím jsem se třásla. Nejtěžší byly didaktické testy a pak už to byla docela pohoda. Teď na rok půjdu na anglickou jazykovku a potom bych chtěla na nějakou vejšku, ale fakt netuším jakou. Medicína to určitě nebude. Ale kdybych přece jenom uvažovala o zdravotnictví, tak by se mi líbila asi fyzioterapie,“ prozradila, jak to má s dalším studiem Natálka Grossová, která byla hostem soustředění finalistů soutěže Anděl mezi zdravotníky, kde nafotila jeden měsíc „andělského“ kalendáře.

Prázdniny Natálie si chce pořádně užít, nejede sice na Floridu, vyrazí do Bibione. „Jedem s maminkou a kamarády do Itálie, chceme trošku cestovat. Já tam jedu i s přítelem, operním tenorem Danielem Matouškem. Máme namířeno také za Danovým učitelem zpěvu. Chceme ho navštívit, pobavit se a třeba nám i poradí ohledně zpěvu,“ popsala své plány zpěvačka. A srpen už opět pojede v pracovním režimu, konečně prý začnou zkoušky muzikálu Čarodějky, kde má roli Glindy a do divadla GoJa Music Hall vrací už 3. září.

Fotogalerie