Olgu Roučkovou museli lékaři stabilizovat, přesto pokračuje dál!




Druhá maratonská etapa dakarského závodu byla v pořadí dvanáctým úsekem a byla neskrytě velice náročná nejen pro jezdce Moto Racing Group, ale naprosto pro všechny. Někteří dokonce hovořili o jedné záludnosti za druhou. Prach, vysoká teplota, kameny, hluboké vyjeté koleje, to vše vedlo k tomu, že si mnozí sáhli na skutečné své dno.

Olga Roučková se stále drží, i když už je na ní únava přeci jen znát, ale nevzdává se a bojuje dál. Čekají ji už jen právě rozjetá etapa na 368 kilometrů dlouhý měřený úsek, a ta závěrečná, kde jezdci protnou cílovou pásku.

Jaká byla etapa a jaké měla potíže Olga Roučková

Jacopo Cerutti také považuje maratonskou etapu za velmi náročnou a prostřednictvím sociálních sítí pozdravil dakarské fanoušky a popsal své pocity při dojezdu:  „Byl to těžký den, ale jsem v cíli a teď už to za každou cenu dotlačím do konce. Moc mě mrzí, že Milan havaroval, jeli jsme kousek od sebe a vzájemně se podporovali."

Milan Engel bohužel maratonskou etapu nedokončil. Musel být dokonce vrtulníkem přepraven do nemocnice, kde se naštěstí nepotvrdila podezření vážných zranění.

Předposlední etapa 40. ročníku Rallye Dakar míří do Cordoby. 

Foro: Facebook Moto Racing Group a Olga Roučková