Krejčovství je nejen nedocenitelná služba, ale i celoživotní zážitek




Musíme být optimističtí! Život se zase začíná vracet k normálu a my se konečně můžeme účastnit společenských akcí, na které jsme se tolik těšili. Není snad lepší příležitost hodit se do gala než právě teď! Ať už se chystáte na rodinnou oslavu či přátel, svatbu nebo si prostě jen toužíte pořídit na léto pár nových módních kousků, nemusíte se hned hrnout do přeplněných obchodů. Nákupy bez front, ale i neosobních online aplikací vám zajistí rodinné krejčovství TESSUTO.

V KREJČOVSTVÍ TESSUTO si užijete nakupování v úplně novém stylu – bez stresu, spěchu a v příjemné společnosti. Celý tým krejčovství vám bude po celou dobu realizace zakázky k dispozici, a to nejen v rámci dámských modelů, ale i těch pánských. Společně zvolí ten pravý střih, materiál i doplňky. Potřebujete pořídit narozeninový dárek nebo svatební dar? Pak darujte voucher do krejčovství nejen, že tento dar bude originální, ale nemůžete tímto darem sáhnout vedle. Díky němu darujete perfektně padnoucí a originální módu na míru dle představ a požadavků se zážitkem na celý život.  

KREJČOVSTVÍ TESSUTO Vás také obleče i na důležitou obchodní schůzku a také vám umožní poděkovat i například obchodím partnerům, kteří s Vámi byli v těžších časech.

DARUJTE TESSUTO, DARUJTE RADOST…

www.tessuto.cz

Fotogalerie