Asijská kuchyně snadno a rychle s Ken Homem a wok pánví




Na hovězí stir-fry nemusíte jezdit do 6 963 kilometrů vzdálené země nebeského draka, Číny. S prémiovou pánvi Wok Excellence od michelinského mistra asijské kuchyně Ken Homa si tuto i další asijské speciality připravíte ve stejné kvalitě z pohodlí vašeho domova.

Tělo je vyrobeno z lehké uhlíkové oceli 1,5 mm silné a černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse umožňuje snadné zahřátí a udržuje stálou vysokou teplotu, díky čemuž spotřebujete mnohem menší množství oleje. Ideální je proto na přípravu klasické čínské techniky Stir-fry, kdy se pokrm smaží v malém množství velice horkého oleje za stálého míchání.

Pánev Wok o průměru 27 centimetrů na přípravu jídla pro 2 až 3 lidi pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 830 Kč.

A když jsme u těch pánví, tak vám ještě doporučujeme speciální oválnou pánev na ryby WOLL. Je vyrobena z tvrzené hliníkové slitiny má vysoce odolný a nepřilnavý povrch, na kterém připravíte lososa, makrelu nebo podusíte zeleninu. Je možné ji vložit do trouby i do myčky nádobí. Tohoto skvělého pomocníka o rozměru 38 x 28,4 centimetrů taktéž pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 630 Kč.

Fotogalerie