Prožijte léto ve zdraví a kráse díky doplňkům stravy Himalyo




Dovolená, výlety s přáteli a romantické schůzky – to všechno si během léta určitě chcete užít naplno. Nejhezčí období v roce vám však může jednoduše narušit nepříjemná viróza nebo nespokojenost s vlastním vzhledem, na němž si za slunných dnů o to víc zakládáte. Nejzdravější a nejefektivnější cestou, jak si léto nenechat pokazit, je zaměřit se na svůj životní styl a doplnit jídelníček o důležité vitamíny a minerály.

Zdravý imunitní systém je v průběhu léta tím nejdůležitějším. Jednak si chcete užít všech letních radovánek, zároveň je toto období pro váš organismus extrémně náročné. Letní střevní virózy, ale třeba i nachlazení v důsledku dlouhého pobytu ve studené vodě či nepříjemná kvasinková infekce nejsou ničím neobvyklým. Přitom stačí svou imunitu pořádně „naboostovat“! Pokud se ptáte jak, doplňte svůj jídelníček o zdravé šťávy z rakytníku a goji od značky Himalyo, která sází na čisté složení bez obsahu konzervantů a zahušťovadel. Šťávy obsahují vysoký podíl vitamínu C, jenž je pro imunitní systém stěžejní, ale i vitamínů A, B, D, E, K, minerálů a antioxidantů, díky nimž bude vaše tělo připraveno na každou situaci.

Ruku v ruce se zdravým tělem jde i zdravá psychika. Pokud vám letní relax kazí neustálé myšlenky na vaše nedokonalosti, zkuste s tím něco udělat. Pro přirozený vzhled hledejte pomoc v přírodě. Kapsle Tibet Collagen od Himalyo obsahují optimální poměr dvou nejdůležitějších typů kolagenu – mořského kolagenu typu I. a kolagenu ze žraločích chrupavek typu II. – v hydrolyzované formě, které se přirozeně a velmi snadno vstřebávají do lidského těla. Mladistvá krása tak na sebe nenechá dlouho čekat.

Více informací naleznete na: www.himalyo.cz

Fotogalerie