Přivítejte léto skleničkou osvěžujícího stylového vína Freixenet




Sluneční paprsky sílí, dny se nezadržitelně prodlužují, a to značí jediné – léto už je za dveřmi. Zahajte oblíbenou sezónu teplých dnů ve velkém a sáhněte po novinkách španělské značky vín Freixenet. Získají si vás nejen svou vytříbenou chutí, ale i elegantní, designovou lahví.

Sklenička vychlazeného vína k létu neodmyslitelně patří. A pokud byste si chtěli dopřát tu pravou jižanskou atmosféru jako za zvuku kastanět a v rytmu dynamického Flamenca i u vás doma, neváhejte a zkuste víno Freixenet. Jediný doušek vás přenese na Pyrenejský poloostrov a vykouzlí z každého setkání nezapomenutelný okamžik. Vychutnat si ho můžete hned ve třech druzích – bílé, růžové a červené.

Bílé víno Freixenet Sauvignon Blanc

Intenzivní, čisté a jasně rozpoznatelné aroma tropického ovoce – liči a ananasu v jedné lahvi si vás v okamžiku získá. Víno má světlejší citronovou barvu, je osvěžující a s dlouhou dochutí. Hodí se například k těstovinám, bílému masu nebo tvrdým sýrům.

Růžové víno Freixenet Rosado

Růžové víno s elegantním aroma jahod, čerstvého ovoce a pomerančového květu, jež jsou patrné v každém doušku. V chuti převládá ovocný charakter letního ovoce, jako jsou třešně a citrusy. Jeho závěr je příjemný a osvěžující. Skvěle doplní vaši grilovací party s přáteli, báječně se totiž hodí například ke grilovaným rybám.

Červené víno Freixenet Cabernet Sauvignon

Ve vůni je patrné zralé, ovocné aroma třešní, švestek, kakaa a vanilky. Chuť je mírně kořenitá a vyvážená s dlouhým závěrem. Víno má čistý, jasný vzhled s přitažlivou barvou rudých třešní. Výtečně se hodí ke zvěřině, steakům a tmavému masu. Kromě chuti si vás získá svou jedinečnou, černou lahví.

Všechna vína značky Freixenet jsou veganská.

Doporučená MOC všech vín je 169 Kč, zakoupíte výhradně na osobnivinoteka.cz.

Fotogalerie