Wow, tak tahle zpěvačka a modelka má vše, co si muži přejí!




Nedivili bychom se, kdyby při pohledu na Anetu Veroniku muži padali v mdlobách a zvýšil se počet infarktů. Tahle sexy kráska má totiž úplně všechno, co si muži přejí ve svých nejtajnějších snech. A jen tak mimochodem, nejde o umění plastických chirurgů, ale úžasné dary matky přírody. Aneta má totiž všechno přírodní. 

Pokud mají manažeři značky prádla Provoque v úmyslu nalákat muže, aby svým drahým polovičkám kupovali nějaké pěkné věcičky, tak zvolili velmi dobře. Novou tváří této značky se totiž stala krásná blondýnka Aneta Veronika a bude fotit set sexy fotek. „Moc si to užiji. Jsem nadšená,“ usmívá se pětadvacetiletá studentka vysoké školy. Díky ní se na webové stránky www.provoque.cz chlapi jen pohrnou. Není se čemu divit, ve spodním prádle vypadá opravdu úchvatně. Pro manželky, přítelkyně i milenky se teď bude vybírat jedna báseň.

Aneta přitom není ve světě modelingu a showbyznysu žádným vystrašeným zelenáčem. Má už za sebou zajímavé kampaně pro prestižní klienty a jako začínající zpěvačka několik zajímavých songů i klipů. „Věřím, že toho ještě hodně dokážu. Ale dobře vím, že jsem teprve na začátku a musím na sobě hodně pracovat,“ uvědomuje si sympatická blondýna. Tak uvidíme. Ale vypadá to, že o ní ještě hodně uslyšíme.

Fotogalerie