Vydejte se načerpat svěžest do Levandulového údolí v Chodouni




Návštěvnická sezóna v Levandulovém údolí v Chodouni se opět naplno rozjela. Na sobotu 15. 5. a neděli 16. 5. pro vás opět připravujeme zajímavý program spojený s grilováním na naší levandulové farmě.

Na své si tu přijdou malí i velcí. Na Májové stezce se projdete po bývalých vápencových mořích uprostřed Geoparku Barrandien. Zabavit se můžete u kvízů, luštění šifer nebo u oblíbených vodních prvků, ale jistě si užijete pouhé lenošení na dece s knížkou v ruce nebo piknik z farmářských dobrot a výrobků s BIO Levandulí Chodouňskou.

Těšit se můžete na klobásky i skvělé čerstvé hovězí z Tetína, steaky z Kunclova mlýnu, sýry z farem rodiny Stehlíků nebo Dobrovolných či farmy z Radonic. Pro vyznavače veggie stylu budou připraveny talíře s grilovaným květákem, dýní nebo cuketou. Zakousnout se můžete také do skvělého hořovického pecnu. Ukážeme vám, jak se pravidelně ozdravovat s naším BIO levandulovým kořením na gril, saláty, pro pečení i vaření.

Žízeň zcela jistě uhasí vyhlášené BIO levandulové mojito v alkoholické i nealko verzi, levandulové prosecco a báječně osvěžující a ozdravující BIO nápoje plné vitamínů a antioxidantů.

V Levandulovém údolí najdete také prodejnu se zdravou výživou, obchůdek L´Occitane a nově také bylinkový domek s aromaterapií, která přináší pozitivní účinky na imunitu, klidnou mysl a pevné nervy z čisté přírody. Strávíte zde hodinu posezením u teplého BIO levandulového čaje v chladných dnech, nebo u vychlazené BIO levandulové harmonizované vody ve dnech horkých. Aromaterapie z čisté přírody vám přinese úlevu na mysli, těle a duši, posílí vaše kognitivní chování, tvorbu dopaminu a serotoninu. Budete zde cítit stejnou energii, jako byste byli v lázních.

Pořadatel si vyhrazuje právo zrušit akci v případě nepříznivého počasí. 

Na zdraví s BIO Levandulí Chodouňskou!

www.levanduloveudoli.cz      

Fotogalerie