Prezident soutěže Muž roku neslevuje z hygienických opatření ani o píď!




Ani ne půl roku po loňském finále soutěže mužské krásy a sympatií Muž roku, se rozjel kolotoč s castingy na ročník Muž roku 2021. Letos s výběrem finálové dvanáctky v prostorách agentury MKMM pomáhali: moderátorka Zuzana Bubílková, zpěvačka Anna Julie Slováčková, nechyběl ani úřadující Muž roku 2020 David Kremeň a řada dalších známých a zajímavých osobností.

Úvodní natáčení castingu Muž roku 2021 probíhalo za přísných hygienických podmínek. Mladí muži přicházeli postupně na předem stanovenou hodinu, všichni přítomní se museli podrobit profesionálně provedenému antigennímu testu, prostor se i pravidelně dezinfikoval. Na připravenost pořadatele bohužel doplatil jeden ze sympaťáků, který se do Prahy vydal přes celou republiku. Byl velice zklamaný, ale David Novotný, ředitel soutěže, se mu snažil vysvětlit, proč nemůže padnout jiné rozhodnutí.

„Pro mne jsou hygienické předpisy alfou a omegou. Bez toho by mi hygiena nepovolila natáčení castingu uskutečnit. Jsem  rád, že i když doba není příznivá, chlapi přijeli a mohli jsme vytipovat potencionální finalisty. Druhý casting bude 5. června a pak teprve sestavíme finálovou dvanáctku,“  vysvětlil David Novotný, proč nemohl ani o píď slevit z vládou stanovených pravidel.

Pro finalisty soutěže Muž roku 2021 se chystá bohatý program. Určitě je čeká oficiální představení na tiskové konferenci, v polovině července pak několikadenní soustředění v Chateau Šanov, focení kalendáře, nácvik choreografie, módní přehlídka. Soutěžící budou perfektně připraveni na finálový večer, který se uskuteční 27. srpna v Městském divadle v Náchodě. Prezident soutěže jen doufá, že plány nezmaří případná hygienická opatření.

Další casting je 5. června 2021 a přihlásit se případní adepti mohou na www.muzroku.cz 

Fotogalerie