Máj, lásky čas přivítejte polibkem, pak dejte zajímavý dárek drahé polovičce




Pánové, spojte příjemné s užitečným... Měsíc květen nejdříve přivítejte prvomájovým polibkem pod rozkvetlou třešní. Magické políbení slibuje ženám celoroční krásu, zdraví i lásku a zamilovanému páru zajišťuje plodnost, tak proč si neudělat čas. Přestože má láska mnoho podob, jedno má vždy společné – vychází ze srdce a prochází žaludkem. Oslavte tedy tento den objetím, polibkem, milým pohlazením a originálním dárkem z nabídky Potten & Pannen - Staněk.

Toustovač Smeg 50´s Retro style

Pořádná snídaně se bez toustů neobejde. Udělejte své drahé polovičce radost, přivstaňte si a připravte jí oblíbenou snídani do postele za spolupráce s kuchyňským pomocníkem značky Smeg v zářivě červeném odstínu a hravém designu 50. let. Nerezový toustovač Smeg nabízí 11 úrovní opékání, automatické vysunutí toustu, funkci rozmrazování, jednostranný opek i možnost dopékání. Zvládne připravit dva kousky najednou a díky jedinečnému stylovému provedení se stane klenotem vaší kuchyně. Toustovač Smeg v retro edici pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na  www.pottenpannen.cz  za 4 380 korun.

A aby to nebylo jen okuchyni, tak přidejte i speciální dárek, který si mohou opravdu užít.

Zwilling Beauty – manikúra

Měsíc lásky zvyšuje šanci na zásnuby u všech vdavekchtivých žen. A to je přesně ten důvod, proč mít krásné a upravené ruce. Nikdy totiž nevíte, zda se váš partner zrovna nevysloví a nenavleče vám váš vytoužený prstýnek. Hezké nehty jsou ale vizitkou každého z nás, a proto bychom starost o jejich péči neměli v žádném případě podcenit. Ideálním dárkem tak může být manikúrní sada Classic Inox. Ta obsahuje vysoce kvalitní pomůcky na péči o ruce ve výrazném a nadčasovém designu v krásné korálové anebo mentolové barvě. Na výběr je ze dvou manikúrních setů v luxusním koženém provedení. Rozhodnout se můžete mezi nůžkami na nehty, pilníkem a pinzetou, popřípadě vyměnit nůžtičky za kleštičky na nehty. Tuto horkou novinku v kompaktním minimalistickém balení naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za zvýhodněnou cenu 999 korun, která platí pouze od 1. května do 30. června.

Dárková sada katalytická lampa Senso Nude + květy pižma, 250 ml

Nic neudělá lepší atmosféru plnou romantiky, než večeře při svíčkách a provoněná místnost, která povznese výjimečnou chvíli na doslova nezapomenutelný okamžik. Dárková sada katalytické lampy Senso Nude spolu s květinovou vůní tuberózy, ylang-ylang a jasmínu je díky své krásné dóze nejen vkusnou dekorací, ale zároveň působí blahodárně na naše zdraví, protože zbavuje vzduch bakterií, nečistot i ostatních nepříjemných pachů. Dokonale navoněný byt však není výsadou jen zamilovaných párů, ale je to taky skvělý dárek třeba k blížícímu se Dni matek. Set přední francouzské společnosti, Maison Berger Paris, jenž se na poli interiérových parfémů pohybuje již přes jedno století a za tu dobu si ji oblíbil například i Pablo Picasso, zakoupíte exkluzivně v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na  www.pottenpannen.cz  za 1 385 korun.

Fotogalerie