PlatonCoin je zalistovaný na kryptoburze Emirex




Dne 30. 4. 2021 došlo k zalistování digitální měny PlatonCoin na jednu z předních kryptoburz v oblasti Středního východu, která byla založena v roce 2017. Díky této spolupráci bude PlatonCoin k dispozici pro obchodování pohodlně i pro klienty z této části světa.

Kryptoburza Emirex vznikla jako odpověď na nedostatečný přístup k digitálním aktivům v regionu začátkem roku 2017, v té době ještě jen pro Bitcoin pod názvem BitMex - Bitcoin Middle East Exchang. V roce 2019 došlo k rozšíření platformy o další služby, k větší profesionalizaci a k přejmenování na Emirex.com, což odráží kořeny, ze kterých kryptoburza vychází.

Cílem kryptoburzy Emirex je dále rozvíjet platformu, vyvíjet víceúrovňové obchodování a podpůrné služby s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi, od začátečníků po institucionální obchodníky. Kryptoburza Emirex poskytuje více platebních možností a také nepřetržitou zákaznickou podporu doprovázenou časem ověřenou stabilitou platformy, která zaručuje bezpečnost aktiv a dat.

Platon Finance je středoevropský fintech startup, který pracuje na své hlavní myšlence zavádění digitálních měn pro firmy a širokou veřejnost tím, že poskytuje uživatelsky přívětivá zabezpečená řešení pro provoz B2B a B2C. Platon Finance tato řešení vyvinula na základě technologie blockchain s využitím digitálního tokenu PlatonCoin jako prostředku vstupu do světa digitálních měn. PlatonCoin od Platon Finance je jednou z nové generace kryptoměn, která přidává další výhody a možnosti k původní myšlence kryptoměn. PlatonCoin umožňuje držitelům účastnit se celého ekosystému na základě maximálně snadného využití kryptoměny pro veřejnost a firmy.

Platon Finance nabízí jedinečnou digitální peněženku, která obsahuje pojištění, které pomáhá zabezpečit renomovaná mezinárodní poradenská společnost Anderson na londýnském trhu, zatímco veškerá data jsou zabezpečena společností Symantec. Digitální peněženka již kompletně splňuje požadavky KYC a AML a nabídne následující kryptoměny: BTC, ETH BCH, XLM, PLTC.