Miele opět boduje, získalo prestižní ocenění za design




Spojení vysoce kvalitního zpracování, hodnotného a nadčasového designu i uživatelského komfortu přístrojů Miele opět přesvědčilo odbornou porotu jednoho z nejprestižnějších ocenění v oblasti designu – iF DESIGN AWARD. Tentokrát porotce zaujal tepan Yaki Gourmet nebo nová řada chladniček K 7000. V rámci iF DESIGN AWARD 2021 bylo hodnoceno 9 509 produktů od 3 693 přihlášených účastníků z 52 zemí. 

Nejen milovníci japonské kuchyně se už se slovem tepan jistě setkali. Překládá se jako horký stůl, případně jako „smažit na železné ploše“. V podání Miele jde
o prémiovou vícevrstvou nerezovou desku, pro niž je charakteristická schopnost velmi rychle dosáhnout vysoké teploty. Tepan Yaki Gourmet je ideálním pomocníkem pro moderní, rychlý a zdravý způsob vaření. Uplatníte ho nejen při přípravě stále populárnějších pokrmů asijské kuchyně, ale hodí se také pro úpravu ryb, masa nebo zeleniny. Stabilitu pro umístění na indukční varné desce zajišťuje funkce FixPosition se 4 silikonovými patkami.

Nabídka v e-shopu Miele

V kuchyni ještě zůstaneme, protože další ocenění získala také nová generace vestavných chladniček Miele K 7000. Chladničky této řady se mohou pochlubit inovativním řešením osvětlení a interiérem s vysoce kvalitním nerezovým zadním panelem (dle modelu). Díky optimálním podmínkám v zásuvce PerfectFresh Active můžete potraviny skladovat podstatně déle a šetrněji, než tomu bývá u standardně řešených přístrojů. U top modelů naleznete další novinku – praktickou otočnou polici FlexiTray. V sortimentu Miele v Česku by se měly tyto přístroje objevit v červnu 2021.

www.miele.cz