Jarní počasí vyžaduje pečlivý výběr bundy i bot




Aktuální jarní kolekce oblíbené značky Columbia Sportswear již tradičně přináší atraktivní a funkční oblečení, obuv i doplňky, které zajistí, že vaše aktivity v přírodě navzdory náladám počasí bude komfortní. Značka Columbia úspěšně kloubí sofistikované technologie se současnými módními trendy. Výsledkem je univerzální nadčasová kolekce, ze které si vybere každý, ať už hledá barvy, vzory nebo střídmost. Základem je stále funkčnost a pohodlí nejen v náročných podmínkách různých outdoorových aktivit, ale i propracovaný styl pro každodenní běžné nošení ve městě. Kolekce nabízí možnost vytvoření outfitu od hlavy k patě i se širokou nabídkou multifunkční stylové obuvi. 

Novinkou Columbia pro nástup jara je bunda Columbia Ampli-Dry Shell v dámském i pánském provedení. Díky technologii Columbia Omni-Tech je nepromokavá a zároveň prodyšná. Pohodlí pohybu zaručuje do čtyř stan strečová látka. Nepromokavost je zajištěna i u hlavního zipu, který je chráněn PU vrstvou. Nepromokavé švy jsou tepelně tavené. Bunda má odvětrání pod paží, přizpůsobitelnou kapuci. Nabízí lehkost i styl pro venkovní aktivity v trendy barvách – např. olivové pro muže a pudrové růžové pro ženy. 

Oblíbené kolekce zcela voděodolných a zároveň prodyšných bund Columbia OutDry Extereme letos představuje novinku NanoLite, která je naprosto voděodolná s nepromokavými švy a zároveň velmi lehká a můžete ji jednoduše sbalit na cesty do malého balíčku do vlastní kapsy Bundy vynikají detailním propracováním, jsou vybavené na míru nastavitelnou kapucí, řadou odvětrání v podpaždí i v oblasti prsou, nepromokavými zipy a dalšími funkčními detaily.

Výrazné barvy a vzory naleznete v kolekci u oblíbených bund Columbia Inner Limits II, keré jsou určené k běžnému nošení v přírodě nebo pánských bunda ColumbiaRain Scape. Bundy s technologií Omni-Tech jsou prodyšné a zároveň nepromokavé s mnoha funkčními propracovanými detaily. V prodeji je ve mnoha barevných variantách.

Outfit doplníte širokou nabídkou mikin, fleecových i samostatně funkčních hybridních bund jako tepelnou mezivrstvu. Základem pohody na vycházkách i trecích v přírodě jsou boty. Columbia si pro letošní léto připravila širokou kolekci bot, které kombinují technologie a funkčnost se stylovým designem. 

Příkladem je řada bot Columbia Facet nebo Columbia SH/FT, obojí jsou trekové boty v trendy sneakers provedení. Vhodné jsou nejen na túry či procházky v přírodě, ideální jsou i do města. Nabízejí dokonalé pohodlí i různé úrovně ochrany. K dispozici jsou i s oblíbenou voděodolnou prodyšnou technologií OutDry. Odolná gumová podešev je navržena tak, aby dokonale přilnula k mokrému či suchému povrchu betonové džungle města i měnícím se povrchům v přírodě na treku v lese i horách. Odpružená či tlumící mezipodešev spolu s bezešvou konstrukcí svršku boty zajistí chodidlu maximální pohodlí.

Nepromokavé boty Columbia Trailstorm Waterproof jsou v kolekci nově i v kotníčkovém provedení. Jedná se o technické outdoorové boty ideální na túry. Konstrukce boty s Navic Fit Systémem zajišťuje přirozené blokování střední části chodidla. Podešev Adapt Trax poskytuje výjimečnou trakci za mokra i sucha. 4mm výstupky podrážky s úhlovými předními a zadními orientačními body poskytují optimální rovnováhu v rozmanitém terénu. Textilní svršek boty tvoří nepromokavá Columbia Omni-Tech prodyšná membrána s jednoduchým šněrováním Ghille. Mezipodešev Techlite+ poskytuje pohotové odpružení, stabilitu a pohodlí. K dispozici jsou v dámském i pánském, kotníkovém i nízkém provedení

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia, ve značkovém e-shopu www.vítejvenku.cz, řetězci Sportisimo a Harvis, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportisimo.cz/columbiawww.4camping.czwww.sportovna.cz/columbia-pro nebo www.mall.cz

Fotogalerie