Co pro maminku k svátku? Skvělé dárky vyberete u Albi!




Všechny maminky už brzo budou mít svůj zasloužený svátek. Už jste přemýšleli, čím ji udělat radost? Máme pro vás několik zajímavých tipů, které si můžete objednat v e-shopu oblíbeného Albi.

Čokoláda pro maminku

Není sladšího dárku než čokolády. Na kvalitní mléčné čokoládě si pochutná každá maminka ráda. Hledáte-li jen maličkost ke dni matek, čokoláda od Albi je skvělou volbou. Atraktivní trendy design balení a cílený vzkaz udělají i z čokolády neobyčejný milý dárek.

Hmotnost: 50 g

Cena 79 Kč

Čaj pro maminku 

Dárkový čaj v krabičce je ideální dárek pro každou ženu, během chladných dnů zahřeje na těle i na duši. V teplých letních dnech zase osvěží, třeba v podobě ledového čaje. Sypaný ovocný čaj je balen v něžné květinové dárkové krabičce s milým textem pro maminku. Odpadá vám tak starost s balením dárku i taková maličkost se stává ideální pozorností pro Den matek. 

Hmotnost: 50 g

Cena 79 Kč.

Víno pro maminku: CABERNET SAUVIGNON ROSÉ  2018
Svěží víno, které chutná a voní po čerstvých jahodách a černém bezu. Harmonickou chuť doplňuje příjemná kyselinka, která dodává vínu osvěžující charakter, a proto se skvěle hodí do slunečných dnů. Víno bylo vyrobeno z prvotřídních hroznů Znojemské podoblasti ve Vinných sklepech Maršovice, kde pěstují i vyrábí víno s maximálním ohledem na životní prostředí. Víno se navíc může honosit etikou Ekovín, která je zárukou produkce špičkové kvality, plnosti chutí a zároveň odráží oblastní terrior Znojemska.

Ročník: 2018
Kategorie: Zemské
Zbytkový cukr: Polosuché (11 g/l)
Obsah alkoholu: 12,5 %
Šarže: 1/18  

Fotogalerie