Veselé Velikonoce z Levandulového údolí!




Je tu konečně jaro a s ním i velikonoční svátky. Oslavte je spolu s námi a vyberte si některý z velikonočních balíčků, které udělají radost velkým i malým koledníkům, vychutnejte si náš „trhák“ v podobě vaječného koňaku. To vše samozřejmě s BIO Levandulí Chodouňskou z Levandulového údolí, vytvořené s láskou k planetě a úctou k člověku v ekologických obalech.

Speciální velikonoční balíčky z Levandulového údolí

Levandulové Velikonoce s BIO levandulovým cukrem

Zkuste letos obdarovat nebo sami upéct Levandulové jidáše, mazanec nebo studený dort s levandulí. Okno, krb, poličku či stůl ozdobte stylově „paní Zajícovou“. Udělejte si domácí ledový čaj s BIO Levandulovým cukrem nebo jím zkuste zpestřit drinky, které připravujete. 

Další informace: Dárkové sety

BIO Levandulové sušenky s keramickými mláďaty pro veselé Velikonoce

Veselé Velikonoce v malé krabičce plné zdraví a štěstí. Se sušenkami s BIO Levandulí Chodouňskou uděláte z výletu událost, kdy se svačina rozplývala na jazyku a energii i antixodanty jste dostali do těla nejpříjemnější možnou cestou. 

Mláďata z keramiky - ptáček, ovečka a jehňátka se zajíčkem – zpříjemní jarní atmosféru vašeho domova, na okenní římse v květináči, na misce na stole nebo i ve skleněné míse s vajíčky či velikonočními pamlsky. 

Další informace: Levandulové sušenky

Zajíčkova velikonoční nadílka s BIO Levandulí Chodouňskou

Nadělte doma svým koledníkům veselý balíček k tvorbě i mlsání s BIO Levandulí Chodouňskou. V balíčku najdou skvělé ovocné čaje pro přípravu teplého hrnku i ledové domácí čaje pro celou rodinu, BIO RAW tyčinky k svačince na výlet, po sportování nebo jen tak u společenských her.
Ručně dělané BIO levandulové sušenky, BIO ledový Vitafruit čaj a roztomilou masku zajíce k malování, lepení, šití i dalším technikám, kterými vytvoří nejkrásnější velikonoční masku. 

Další informace: Zajíčkova velikonoční nadílka

Vaječný koňak s BIO Levandulí Chodouňskou – vaše „guilty pleasure“ nejen na Velikonoce

Pro příjemnější atmosféru nejen o Velikonocích jsme v naší manufaktuře vyrobili BIO levandulový vaječný koňak, s nímž vaše chuťové pohárky i mysl zažijí opravdový ráj.

Nechcete hřešit čokoládou? Zvolte voňavou a chuťově skvostnou radost v podobě BIO levandulového vaječného koňaku. Produkt je v ekologickém obalu, všechny přísady jsou samozřejmě v BIO kvalitě.

Další informace: Vaječný koňak

Fotogalerie