Oslavte Velikonoce tradičními drinky




Velikonoce jsou za dveřmi a pomalu se pouštíme do slavnostních příprav, i když se letos můžeme potkat jen s těmi, se kterými vlastně žijeme… I přesto, že budou letošní Velikonoce „pod rouškou“, můžete si přesto přichystat malou jarní oslavu. Nechte se inspirovat našimi tipy na jednoduché jarní drinky.

Letošní velikonoční pondělí připadne na 5. dubna. V tento den tradičně chodili v dopoledních hodinách od domu k domu koledníci a hodovali. Velikonoce vždycky znamenaly konec půstu a dlouhé zimy, příchod jara, svěžesti a radosti. Přestože oslavám letošní situace nepřeje, můžete si se svými nejbližšími přichystat velikonoční hody, které perfektně doplní veselé míchané drinky s nádechem jara. A pokud se se svými nejbližšími nemůžete setkat fyzicky, připijte si na zdraví alespoň on-line!

FERNET STOCK BAVORÁK

Vychutnejte si svěží chuť originálního dvouvrstvého Bavoráku, který nikdy nezklame! Uvidíte, že dvouvrstvá varianta nejen skvěle vypadá, ale také chutná!

Do vysoké sklenice naplňte led, přilijte 15 cl Vašeho oblíbeného toniku a opatrně dolijte 4 cl Fernet Stock Original. Na závěr vložte plátek citronu.

BOŽKOV ORIGINÁL & COLA

Jste milovníci klasických míchaných drinků? Pak zajisté oceníte vynikající kombinaci tuzemáku Božkov Originál a vašeho oblíbeného colového nápoje. 

Sklenici naplňte ledem, přilijte Božkov Originál a zalijte Vaší oblíbenou colou. Na závěr můžete ozdobit plátkem citronu.

CAPTAIN MORGAN TIKI LEMONADE

Velikonoční oslavy zpestří mangovo-ananasový Captain Morgan Tiki v kombinaci s limonádou.

Sklenici naplňte ledem, přilijte 25 ml Captain Morgan Tiki a dolijte Vaší oblíbenou limonádou.

Fotogalerie