THE M SPA: HARMONIE PRO TĚLO I DUŠI




Emblem Hotel je místem, kde se střetává jedinečná architektura s designovým interiérem a kvalitními službami, které jsou hostům šité přesně na míru. Právě tady může každý návštěvník na dovolené i služební cestě nalézt oázu klidu uprostřed rušného velkoměsta. Odpočinek objeví nejen v jednom z luxusních pokojů, ale také v originálním lázeňskému komplexu The M Spa.

The M Spa je ztělesněním nebeské harmonie. Ve dvou patrech naleznete nejen wellness centrum zaměřené na individuální potřeby hostů, ale také holistické lázně, moderní fitness, saunu a nádhernou střešní terasu s vířivou vanou a dechberoucím výhledem na starou Prahu. Prostředí plné klidu a pohody doplňují kvalifikovaní odborníci, kteří poskytují nadstandardní péči v doprovodu jedinečných procedur a exkluzivní organické kosmetiky Pure Altitude, obsahující unikátní přírodní složky z francouzských Alp.

MASÁŽE A RITUÁLY PURE ALTITUDE

Svíčkový rituál

60 min / 2 850 Kč (110 €)

90 min / 3 850 Kč (150 €)

60 min / 2 850 Kč (110 €)

90 min / 3 850 Kč (150 €)

Dopřejte si slastnou masáž celého těla v rozmezí od 60 do 90 minut, při které budete hýčkáni luxusními balzámy Pure Altitude. Tento inovativní typ ošetření je fantastický pro dehydratovanou pleť, kterou účinně regeneruje. Léčba vyživuje pokožku do hloubky a obalí tělo jemným teplem.

Masáž Pure Altitude

60 min / 2 650 Kč (100 €)

90 min / 3 390 Kč (130 €)

Masáž celého těla, která je vizitkou Pure Altitude Spa. V The M Spa provádí specializované techniky ruky a předloktí, které poskytují hlubokou relaxaci a dobytí energie. Součástí rituálu je aplikace horkých ručníků a aromatických olejů, které budou stimulovat vaše smysly.

 

Léčivá tělová procedura Comme le Neige

60 min / 2 550 Kč (98 €) 

Tato jedinečná procedura představuje luxusní ošetření pro vaši pokožku a je ideální pro uvolnění napětí a stresu. Začíná se s úplnou exfoliací těla pomocí peelingu Pure Altitude  „Cristaux de Neige“, následuje teplý, hydratační tělový zábal s tělovým krémem Pure Altitude  „Comme le Neige“ a jemná masáž obličeje a pokožky hlavy. Vaše pokožka bude hedvábná, hladká, plně hydratovaná a posílená. Vaše tělo bude zcela uvolněno a budete se cítit jako znovuzrozeni.

 

Rituál energie z Alp

90 min / 4 100 Kč (160 €)

Toto omlazující ošetření celého těla je navrženo tak, aby do vás vlilo energii a současně stimulovalo vaše smysly. Začnete s masáží pomocí technik na podporu lymfatického proudění, které napomáhají tělu vyplavit toxiny. Pak následuje masáž s obklady s alpskou solí, která vás zbaví napětí a stresu a dodá vám energií a pocit svěžesti.  Díky jedinečné kombinaci výtažků z alpských rostlin a bylin s esenciálními oleji se po této proceduře budete cítit v dokonalé rovnováze a souladu.

Protistresový rituál Crystal

90 min / 3 250 Kč (125 €)

Tato relaxační procedura odplaví stres a prospěje vašemu tělu i duši. Začíná exfoliací celého těla, jež odstraní odumřelé kožní buňky. Poté následuje na míru šitá obnovující masáž celého těla.

Od hlavy až k patě pro ni

180 min / 6 750 CZK (260 €)

Vychutnejte si exkluzivní a unikátní suroviny Pure Altitude z francouzských Alp. Dopřejte si tělový peeling s následným zábalem a hodinovou Aroma masáží pro hlubinné omlazení těla, mysli a duše. Zakončete tento skvělý zážitek pleťovou maskou, jež rozzáří vaši pokožku.

Od hlavy až k patě pro něj

180 min / 6 550 CZK (250 €)

Tato zkušenost „jen pro pány“ představuje unikátní tělový peeling Pure Altitude, následovaný teplým zábalem odstraňujícím veškeré nečistoty. Poté vám poskytneme hodinovou masáž pro uklidnění napjatých svalů a relaxující, do hloubky očisťující pleťovou masku dle vašeho typu pokožky.

 

OŠETŘENÍ PLETI PURE ALTITUDE

Ošetření pleti Bulle d´Oxygene

60 min / 2 950 CZK (115 €)

Tradiční očisťující pleťové ošetření pro uvolnění obličejových svalů a zářící pleť. Zahrnuje masáž obličeje stimulací reflexních bodů, po níž budete vypadat díky rozjasněné pleti mladší.

 

Ošetření pleti Seve de Vie

90 min / 4 350 CZK (168 €)

Tato procedura je zacílena na prevenci stárnutí pokožky, vaši pleť prozáří a dodá jí jasnější a mladší vzhled. Naprosto božské pleťově ošetřeni.

 

Ošetření pleti Lift Alpes

90 min / 3 650 CZK (140 €)

Tato procedura dokonale brání předčasnému stárnutí, vypne a naplní váš obličej. Představuje maximální možné zvýšení elasticity vaší pokožky.

 

Ošetření pleti Purity for Men

60 min / 2 750 CZK (105 €)

Očisťující, hydratující procedura specielně pro muže. Hluboké čištění pokožky pro obnovení svěžesti, čistoty a odolnosti pleti vám dodá mladší a energičtější vzhled.

 

Celkové ošetření obličeje proti stárnutí s použitím zlatých lístků

90 min / 5 400 CZK (208 €)

Toto luxusní ošetření je zaměřeno výhradně proti stárnutí pleti a bylo navrženo pro zralou a citlivou pokožku. Celkové ošetření využívá výhod okysličení buněk a stimulace podpůrných tkání germaniem společně s masážními pohyby zahrnujícími hloubkové vyhlazování, tlakovou, vypínací a lymfatickou masáž. Na závěr aplikujeme zlaté lístky. Pleť opět září, má lepší barvu, vrásky jsou výrazně zredukovány, obličej je vyhlazen.

 

MANIKÚRA A PEDIKÚRA

Deluxe manikúra Jessica

75 min / 2 250 CZK (88 €)

Nechte své ruce hýčkat luxusní manikúrou Jessica, která zahrnuje termální zábal s přírodními oleji a krémy, masáž a modelaci nehtů a úpravu nehtového lůžka. Manikúru zakončíme nalakováním nehtů, které se skládá ze dvou vrstev vyživujícího laku, dvou vrstev barevného laku dle vaší volby, a dvou vrstev ochranného finiše, který zachová vaše nehty dokonalé až 14 dní.

Deluxe pedikúra Jessica

90 min / 2 550 CZK (98 €)

Rozmazlete své nohy luxusní pedikúrou Jessica, která obsahuje termální zábal a masáž, po níž budou vaše nohy odpočaté a osvěžené. Pedikúru zakončíme nalakováním nehtů, které se skládá ze dvou vrstev vyživujícího laku, dvou vrstev barevného laku dle vaší volby, a dvou vrstev ochranného finiše, který zachová vaše nehty dokonalé až 14 dní.

 

Manikúra / pedikúra Jessica gellack

75 min / 2 450 CZK (95 €)

90 min / 2 750 CZK (105 €)

Kombinace manikúry nebo pedikúry Jessica s aplikací laku gellack s trvanlivostí gelu zanechá vaše nehty krásné a dokonalé až tři týdny, a to bez poškození vašich přirozených nehtů.

 

Manikúra a pedikúra combo pro muže

75 min / 3 500 CZK (135 €)

Naše procedura manikúra a pedikúra combo pro muže dokonale upraví vaše ruce i nohy. V rámci manikúry vám upravíme nehtové lůžko, vymodelujeme nehty a zvláčníme pokožku rukou.  Pedikúru začneme lázní nohou ve vířivce na chodidla, poté vám peelingem odstraníme odumřelé buňky. Nakonec vám ošetříme nehtové lůžko a vymodelujeme nehty.

 

KLASICKÉ MASÁŽE

60 min / 2 650 CZK (100 €)

90 min / 3 390 CZK (130 €)

Pro ty, kteří nejsou obeznámeni s našimi nejmodernějšími masážemi Pure Altitude, můžeme také nabídnout švédskou nebo sportovní masáž, přizpůsobenou vašim potřebám.

 

DOPLŇKOVÉ PROCEDURY, PEELINGY A ZÁBALY

Doplňkové procedury lze zakoupit pouze v kombinaci s masáží nebo ošetřením obličeje

 

Ošetření obličeje Eclat de Givre mini

30 min / 1 550 CZK (60 €)

Tato expresní procedura představuje rychlou, uspokojující ochutnávku všech výhod produktové řady Pure Altitude, po které se váš obličej okamžitě a nádherně rozzáří.

 

Masáž zad

30 min / 1 350 CZK (55 €)

Tato hluboká relaxační masáž zad a ramen zaručuje uvolnění napětí.

 

Masáž krku, obličeje a hlavy

30 min / 1 350 CZK (55 €)

Tato léčba je inspirována indickými masážními technikami hlavy, poskytuje okamžitou úlevu od stresu a vytváří dokonalou rovnováhu mezi tělem, myslí a duchem.

Masáž chodidel

30 min / 1 350 CZK (55 €)

Tato reflexní masáž nohou je inspirována starobylými tradicemi a rituály, které uvolňují stres a napětí v celém těle.

 

Peelingový rituál

30 min / 1 350 Kč (55 €)

PEELING CRISTAUX DE NEIGE je důležitým zahájením veškerých ošetření těla. Peeling Pure Altitude odstraňuje odumřelé buňky, čistí a zjemňuje kůži a zároveň vám poskytuje pocit svěžesti a připravenosti na jakékoli následné ošetření.

 

PRONÁJEM SOUKROMÉ STŘEŠNÍ TERASY A JACUZZI

30 min / 1 200 Kč (45 €) pro 2 osoby

60 min / 2 200 Kč (85 €) pro 2 osoby- zahrnuje láhev Prosecco

Extra Host - 400 Kč (15 €)

Užijte si nádherné výhledy na Pražský hrad a střechy města v soukromí naší relaxační terasy a jacuzzi.

 

 

Nejste-li hostem hotelu Emblem, nemusíte věšet hlavu, lázeňské procedury The M Spa totiž nejsou určené jen turistům. Staňte se pravidelným návštěvníkem lázní a získejte řadu výhod, které vám zpříjemní den.

 

M SPA - CLASSICAL MEMBERSHIP

18 000 Kč / rok

S tímto členstvím máte nárok na volný vstup do wellness, zatímco váš doprovod zaplatí za vstup pouhých 500 Kč. K tomu dostanete 10% slevu na všechny masáže a ošetření i soukromý pronájem, včetně vířivky.

 

M SPA - GOLDEN MEMBERSHIP

50 000 Kč / rok

Zlaté členství zajistí volný vstup do wellness nejen vám, ale i dvěma vašim společníkům. Na všechna ošetření a masáže dostanete slevu 20%, na soukromý pronájem prostor a vířivky získáte slevu 50% a navíc slevu 10% na všechny prodávané produkty.       

Více informscí naleznete níže: 

www.m-spa-prague.com

https://www.emblemprague.com/contact