Prague Harley Days budou i letos. Ve hře jsou dva možné termíny




Tradiční letní akce Prague Harley Days bude i v letošním roce! Milovníci motocyklů, muziky, adrenalinu a zábavy si opět přijdou na své. Již 9. ročník akce, která spojuje jezdce všech značek, fanoušky motocyklů, rodiny s dětmi i obdivovatele netradiční podívané, se během letošního léta uskuteční v dolní části holešovického Výstaviště. Letos s podtitulem Sportster Tribute! Pořadatelé však už nyní počítají se dvěma možnými termíny, s ohledem na aktuální vývoj koronavirové situace a vládní opatření. Prvním a oficiálním termínem letošního ročníku Prague Harley Days by tak měl být 2. – 3. červenec. Pokud však nebude reálné akci v tomto termínu realizovat uskuteční se 4. – 5. září a stejně jako v loňském roce se spojí s Burgerfestem, který letos slaví jubilejní 10. výročí.

Kultury a zábavy je v posledním roce čím dál tím míň, proto jsme ani na chvíli nezvažovali, že bychom letos Prague Harley Days nedělali. Návštěvníci se mohou těšit na tradiční spanilou jízdu, výstavu motocyklů, koncerty, family zónu pro rodiny s dětmi a rádi bychom opět po roce na Prague Harley Days vrátili kaskadérskou show a FMX show. O čem uvažujeme jsou dva možné termíny, jeden červencový a druhý zářijový a od první chvíle, co letošní ročník akce připravujeme počítáme s oběma možnými scénáři,” upřesňuje Jaroslav Vavřina, organizátor Prague Harley Days.

Prague Harley Days navíc letos ponesou podtitul Sportster Tribute v duchu oblíbené modelové řady Harley-Davidson Sportster, která v Evropě končí. Pro všechny návštěvníky, kteří přijedou právě na modelech této řady se chystají speciální bonusy a zároveň se Sportster stane stěžejním bodem programu. Připraveny jsou speciální aktivity, hry, soutěže a další zábava právě v duchu oblíbené řady Sportster.

Chybět pochopitelně nebude tradiční spanilá jízda, bez které by Prague Harely Days snad ani nemohly existovat, součástí motocyklové slavnosti roku bude spousta další zábavy, koncertů, výstava motocyklů, workshopy pro děti, family zóna či beauty koutek pro ženy a mnoho dalšího,” dodává Michal Šesták za výkonnou produkci Prague Harley Days.  

Prague Harley Days tak i letos budou stát za to a nabídnou jednu z mála možností, jak si opět užít léto v plné parádě se vším, co k němu patří.

PRAGUE HARLEY DAYS – 2. – 3. 7. 2021 (nebo 4. – 5. 9. 2021) – VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE PRAHA

Připomeňte si, jak jste se bavili v předcházejících ročnících.

">Prague Harley Days 2013 - 110. výročí Harley-Davidson

">Prague Harley Days 2014

">Prague Harley Days 2015

">Prague Harley Days 2016

">Prague Harley Days 2017   

">Prague Harley Days 2018 - 115. výročí Harley-Davidson

">Prague Harley Days 2019

">Prague Harley Days 2020

Více informací naleznete na www.pragueharleydays.cz

Fotogalerie