Kipling je dobrou cestou k novému já




Vstoupili jsme do nové etapy světa, ale musíme se držet a hledat nové příležitosti a plnit nové cíle… Ty nejlepší motivace podpoří i váš nový look! Značka Kipling přináší do vašich šatníků svěží inspiraci v podobě sportovních doplňků, které vás podpoří v každé vaší novoroční výzvě. Ať už plánujete shodit přebytečná kila nebo jen svůj životní styl obohatit o pravidelný pohyb, díky nové trendy tašce či batůžku s prvotřídní funkčností vše půjde lépe!

Nové provedení oblíbené tašky Kala M je vyrobeno z recyklovaných PET lahví a vybaveno sportovními popruhy. Přepracování se dočkala také taška Art M, která byla vybavena rozšiřitelnou přední kapsou, jež umožní pohodlné připnutí podložky na jógu. K dispozici je navíc držák na láhev s vodou nebo podšívka na zip sloužící pro bezpečné uschování vašich šperků.

Vracíte se z posilovny pozdě v noci nebo milujete běhání při západu slunce? Pak je pro vás batoh Seoul Flashing jako stvořený! Díky reflexním prvkům odráží světlo, takže budete dobře vidět i na potemnělé silnici.

Více informací naleznete zde: www.kipling.cz

Fotogalerie