Již brzo v kinech: Věčně tvá nevěrná




Režisér, divácky úspěšných komedií Láska je láska a Život je život,  Milan Cieslar pokračuje v komediálním žánru a představuje ukázku z jeho posledního filmu Věčně tvá nevěrná, která vstoupí do kin 22. února 2018.

Trailer najdete 

">zde.

Komedie popisuje úsměvnou formou manželství, z kterého postupně vyprchává vášeň. V hlavních rolích filmových manželů se objevují Saša Rašilov a Lenka Vlasáková. Uvidíme i další známé herce jako Jiřího Lábuse, Pavla Kříže nebo Filipa Blažka.  Příležitost dal  Milan Cieslar i mladým herečkám Sáře Sandeva nebo Natalii Germani, která vytváří v manželství milostný trojúhelník.

Film se kromě Prahy a okolí natáčel také i v exotických lokacích Egypta. Úvodní píseň k filmu nazpíval zpěvák  Xindl X společně se Sabinou Křovákovou.

Miluška (Lenka Vlasáková) učí aerobik a svého manžela (Saša Rašilov)  i dospívající dceru (Sára Sandeva) neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství se pomalu řítí do záhuby. Do toho přijíždí na záchranu zkušená psycholožka z manželské poradny Vilma Cibulková v roli tety Marty, která má šílený plán, jak krachující manželství zachránit.

Slavnostní premiéra filmu se uskuteční 21.2.2018 v kině Lucerna.

Fotogalerie