Navštivte online lekce jógy! Himalyo je pro vás připravilo zdarma!




Přemýšlíte nad zásadní změnou ve svém životě? Tak rozhodně musíte začít u dobré kondice! Skvělým průvodcem se vám  může stát jóga, díky které se dokážete skvělw vyladit fyzicky i duševně. Čas, který do jógy vložíte, nikdy nebudete považovat za promarněný!

Přestože má na východě tisíce let staré kořeny, v Evropě je zatím jóga vcelku mladým termínem. I přesto se však v poslední době stala u lidí různých věkových kategorií naprostým hitem. A není se čemu divit. Jde o cvičení, při němž nemusíte vyvíjet přílišnou aktivitu, a tak s ním mohou začít i ti, kteří sportu zatím tolik neholdovali. Tato disciplína podpoří jak vaše tělesné, tak i duševní zdraví – zatímco na fyzické úrovni pomáhá snížit váhu, dodává energii a zlepšuje flexibilitu, sílu, rovnováhu a vytrvalost, z pohledu psychiky působí proti stresu, umravňuje roztěkanou mysl a přispívá k lepšímu zvládání emocí. Pomocí jógy můžete dokonce v náročném období, v němž se zrovna nacházíme, přirozenou cestou pročistit tělo a zvýšit odolnost svého organismu!

Stejně jako jóga je i značka Himalyo inspirovaná tibetskou a himálajskou medicínou. Ty nejkvalitnější plodiny pro své produkty pěstuje a sklízí v nedotčených oblastech Tibetu, vždy v souladu s přírodou. A protože je zdraví výsledkem kombinace správné životosprávy s pohybem, přináší vám nyní kromě účinných přírodních doplňků stravy také nový projekt pod názvem Společná cesta ke zdraví“ – online lekce jógy, které jsou pro vás zcela ZDARMA.

 Z pohodlí a bezpečí svého domova tak můžete pravidelně cvičit s těmi nejlepšími lektory a odborníky v České republice, jako je Zuzana Klingrová, Kateřina Hilerová či lektoři ze studia Yoga Karlín. Pro přehled aktuálních lekcí stačí sledovat instagramový profil značky Himalyo nebo webové stránky s přehledným harmonogramem a popisem projektu.

www.himalyo.cz