Krejčovství s nádechem Haute couture, tak to je TESSUTO




Pokud se jen trochu zajímáte o módní svět, určitě jste již slyšeli termín Haute couture. V překladu toto označení znamená ‚vysoká krejčovina‘, jak by se termín dal volně přeložit, je označením pro oděvy, které byly od začátku do konce vyrobeny ručními technikami, z vysoce kvalitních, často exkluzivních látek. Při jejich šití je dodržována maximální pozornost k detailu. Zkrátka se jedná o to nejlepší z módního světa a v očích milovníků módy se tak toto oblečení stává objektem prestiže.

Domovinou vysoké krejčoviny je samozřejmě Francie, přesněji řečeno Paříž. Tady je pojem podmíněn řadou kritérií, jež byla vytvořena již v polovině 20. století. Jedním z nich je, že design šatů musí být vytvořen na zakázku pro soukromé klienty. Haute couture však neoznačuje jen samotné oblečení, ale odkazuje i na módní návrháře, kteří vytvářejí jednotlivé modely. Nádech vysoké krejčoviny tak získává i řada ryze českých podniků, jako je například rodinné krejčovství TESSUTO. Pokud milujete řemeslo, originalitu a kvalitní materiály a potřebujete svůj šatník doplnit o nové modely, které padnou Vaší postavě, postavení i vkusu, nemusíte cestovat až do daleké Francie.

Eliška Trnka, zakladatelka krejčovství s rodinnou tradicí, dbá nejen na kvalitně odvedenou práci, ale i přátelský přístup ke svým klientům. TESSUTO kombinuje řemeslný um a know-how s vybraným vkusem a citem pro to, co se ke každému klientovi hodí nejlépe. Krejčovství navazuje na řemeslnost oboru z dávných dob, kdy si lidé velmi zakládali na svém vzhledu, ale i způsobu a stylu, jakým si šaty pořizovali. Osobní schůzky, při nichž si s Eliškou, ale i paní mistrovou Soňou nebo Claudií nastíníte představu svého nového outfitu, pro Vás budou zároveň i příjemným zážitkem. Tento osobní přístup jednoduše patří k vysoké krejčovině, která už dávno nenáleží jen vybrané elitě. Šití na míru kolikrát začíná na konfekčních cenách.  Nedělejte kompromis, nechte se hýčkat jedinečným střihem a oděvem, který Vám bude dělat radost.

TESSUTO funguje jako rodinné krejčovství, které obleče nejen Vás, Vaši rodinu a blízké, ale i Váš domov. Osobní styl se totiž odráží i v interiérech! Právě ručně šité doplňky do domácnosti ho mohou zútulnit a dodat mu punc luxusu. Krejčovství proměňuje vysoce kvalitní látky v závěsy, přehozy, polštáře, čalounění a řadu dalších doplňků, které z všedního vybavení vykouzlí neodolatelnou esenci domova.

Mějte rodinné krejčovství, které přesně ví, co Vaší rodině sluší!

www.tessuto.cz

Fotogalerie