Ornella Koktová se odvážně vrhla do třetího dítěte




Bývalá modelka Ornella Koktová čeká se svým o 36 let starším manželem svého třetího potomka. „Bude nás pět,“ oznámila v listopadu (2020) světu prostřednictvím sociálních sítí. Nebyla to sice úplná novinka, ale žhavá zpráva byla celých pět měsíců v přísném utajení a jen málokdo tušil, že rodinka se rozroste o dalšího potomka, Otěhotněla krátce po narození druhorozeného syna a rozhodně to prý bylo naprosto nečekané.

Dnes už ji rozhodně nikdo nepodezírá, že by s Josefem Koktou byla z nějaké vypočítavosti, před léty se do něj prostě zamilovala a je s ním dodnes. Jen těžko vyvracela spekulativní názory, proč se dala dohromady s tehdejším manželem Gábiny Partyšové. Bývalý úspěšný podnikatel už není tou lukrativní partií, jakou býval, proto to opravdu musí být láska.

Ornella dříve působila poněkud nevyspěle, až se chce říci hloupoučce, ale dnes je vidět, že má vše v hlavě srovnané a je starostlivou mámou synů Quentina a Svena, ke kterým zanedlouho přibude holčička. Sice jít do třetího potomka tak krátce po císařském řezu je přeci trochu riziko, ale svěřila se, že by nebyla schopná se rozloučit se životem, který nosí pod svým srdcem.

Pohlaví třetího dítěte věděla o týden dříve než její manžel Pepa, pro kterého to byl hlavní vánoční dárek. Pod stromečkem na něj čekala krabička, v níž byly ukryty šatičky pro holčičku. Byl opravdu nadšený, má totiž 5 synů a dceru jedinou, které je už 35 let.  

Foto: Lenka Žáčková a Instagram 

Fotogalerie