Čím letos obdarovat ty naše pařmeny?




Pokud máte doma ratolest, jejíž zálibou je hraní videoher, nebo zkrátka chcete obdarovat nějakého gamera ze svého okolí, asi sami nejlíp víte, jak obtížné je vybrat tu správnou věc pod stromeček. Nabízí se dárek v podobě nějaké hry, jenže těch je na trhu nespočet a zorientovat se v tom, co zrovna frčí, by si žádalo hromadu zhlédnutých videí a pročtených recenzí. A kdoví, jestli už to stejně nemá dohrané. Naštěstí ale existuje mnohem univerzálnější varianta, která bude hráči dělat radost podstatně déle než jedna hra a která je přitom k dostání za podobnou cenu – herní klávesnice a myš od značky YENKEE, na kterou nedají dopustit ani profesionální hráči.   

Herní mechanická RGB klávesnice KATANA (YKB3500)

Říká se, že kdo vyzkouší mechanickou klávesnici, už by neměnil. Může za to perfektní odezva, příjemná zpětná vazba doplněná typickým mechanickým zvukem a velmi dlouhá životnost – každá klávesa modelu KATANA od značky YENKEE disponuje spínačem, který ustojí minimálně 50 000 000 stisků. To je nejen hodně zdárně odehraných herních misí a turnajů s kamarády, ale taky nespočet školních slohovek nebo pracovních mailů. I na ty totiž klávesnice díky své české lokalizaci skvěle poslouží. Radost ze splněných povinností nebo vyhraného klání pak doslova podbarví podsvícení se 14 různými barevnými režimy, které se dají snadno nastavit pomocí příslušného softwaru.

Herní mechanická RGB klávesnice PANZER (YKB3400)

Pro opravdu dlouhé a náročné slohovky (rozuměj válečnou vřavu ve virtuálním světě) je tady model klávesnice s přiléhavým názvem PANZER. Jak jméno naznačuje, klávesnice je díky své kovové kostře vskutku bytelná. K její ergonomii přispívá odnímatelná opěrka, díky které nebude hráč při své oblíbené kratochvíli trpět stejně jako jeho postava v online bitvě. Kvalitnímu provedení pak sekunduje propracovaná funkčnost – model PANZER se stejně jako KATANA může pochlubit nastavitelným podsvícením a multimediálními klávesami, českou lokalizací a kvalitními mikrospínači. Ty v tomto případě nesou název OUTEMU Blue a honosí se prvotřídní odezvou, vysokou odolností a sáhodlouhou výdrží, která opět čítá minimálně 50 milionů nevybíravých herních stisků.

Pro e-sport herní RGB myš ZERO (YMS3000)

Při návrhu této herní myši spojila značka YENKEE síly s profesionálním hráčem slovenského původu Patrikem Žúdelem, kterému v herním světě nikdo neřekne jinak než ZERO. Zkušenosti, které ZERO posbíral během svého několikaletého angažmá v řadě evropských herních uskupení, se bezezbytku zračí v této profesionální myši, jež nese jeho rukopis. Myš se honosí absolutně bezchybným senzorem 3360, který oplývá značnou citlivostí, programovatelnými tlačítky a RGB podsvícením. Jako základ zmíněným technologickým vymoženostem posloužil ergonomický skelet, který díky teflonovým pojezdům klouže po povrchu s naprostou lehkostí. K té přispívá také paracord kabel, který se jen tak nezamotá. Drátová koncepce byla zvolena kvůli rychlosti odezvy, kterou poskytuje, a kvůli tomu, že baterky v bezdrátové myši zkrátka vždycky dojdou v tu nejméně vhodnou chvíli.

Zatímco průměrná hra omrzí za pár dnů či týdnů, klávesnice nebo myš YENKEE, které jsou paradoxně mnohdy levnější než leckterá pařba, budou dělat radost roky. I přes své herní zaměření jsou navíc klávesnice i myš uzpůsobeny také pro pohodlnou práci, takže kromě zábavy mohou posloužit i produktivitě. Zkrátka univerzální dárek!

Krásné Vánoce vám přeje YENKEE.

Fotogalerie