Vánoční dárek pro milovníky kávy a kávových specialit, je tišší kávovar Miele CM 5710 Silence




Skvělým vánočním překvapením, kterým potěšíte srdce i chuťové buňky všech milovníků výtečné kávy, je volně stojící kávovar Miele CM 5710 Silence. Plně automatický přístroj si vás získá komfortním ovládáním, užitečnými funkcemi i elegantním designem. Navíc k němu teď získáte i dárek v hodnotě 4 489 Kč -
1 kg zrnkové kávy Miele a izolační kávovou konvici.

V čem je Miele CM 5070 jedinečný?

Jedním stiskem tlačítka připravíte espresso, cappuccino, latte macchiato nebo horké mléko díky funkci OneTouch for Two dokonce hned dvakrát. Nezaskočí vás ani menší návštěva – pro vaše přátele či rodinu je tu funkce konvice pro přípravu až osmi porcí najednou. Nastavit můžete až deset individuálních uživatelských profilů se zohledněním množství a stupně mletí kávy nebo teploty či množství vody.

Perfektní souhra mlýnku, spařovací jednotky a čerpadla udělá z každého šálku kávy jedinečný požitek. AromaticSystem zaručí intenzivní kávové aroma díky šetrnému mletí kávy a inteligentní technice spaření.

Nechybí ani komora na mletou kávu, kterou můžete použít k přípravě dalšího druhu kávy, třeba bez kofeinu.

Stejně snadná jako příprava vaší oblíbené kávy je i údržba samotného kávovaru. O dokonalou hygienu se postarají automatické procesy čištění a většinu komponent lze mýt v myčce.

Spotřebiče Miele a příslušenství k nim zakoupíte v Miele Experience Centrech v Praze a v Brně, online na shop.miele.cz nebo u autorizovaných partnerů Miele.

Barevné provedení: bronzová PearlFinish

Doporučená cena: 27 490 Kč

Další informace najdete zde: VOLNĚ STOJÍCÍ KÁVOVAR CM 5710 SILENCE

 

 

 

Fotogalerie