Zdraví pro celou rodinu: Tibetský rakytník nakopne imunitu.




Všichni se už těšíme na Vánoce, na klidné svátky, kterým však předchází trochu stresu. Navíc přichází zima, a ta s sebou přináší i mlhavé a chladné počasí. A s ním i nachlazení a sezonu každoročních chřipek. Tento rok byl pro nás obzvlášť náročný, plný stresu a nečekaných změn. O to více bychom měli zdraví nás i našich blízkých vnímat jako prioritu. A v této těžké době se nejen zdravě stravovat, chodit na procházky na čerstvý vzduch. Ale také myslet na doplňování vitamínů a posílení imunity.

Abychom byli připraveni prožít každý moment vánočního času s našimi blízkými A měli sílu na pečení cukroví, balení dárku nebo zdobení stromku, měli bychom kromě pořádného odpočinku myslet i na doplnění vitamínu, které si naše tělo nemůže samo vyrobit.

Věděli jste, že jedním z potřebných vitamínu, které si tělo samo nevytvoří, je i Vitamín C? U nás v Himalyu jako zdroj vitamínu C doporučujeme zejména Rakytníkový džus.

Tento elixír zdraví připravujeme z odrůdy rakytníku tibetského, který roste výlučně v divokých horách Tibetu, při nadmořské výšce 4000 m.n.m. Obsahuje totiž až čtyřikrát více vitamínu C než známější odrůda – rakytník řešetlákový. Plody lisujeme za studena, abychom je neochudily o žádné vitamíny či důležité nutrienty. Dejte si hned po ránu „panáka“ džusu a o denní přísun vitamínu C je postaráno!

Pokud zrovna nefandíte chuti rakytníkového džusu, která ne každému sedne, zkuste vitamíny doplnit třeba díky TIBET Imun Caps, ve kterých se skrývá kombinace extraktů právě z rakytníku tibetského, hlívy ústřičné a kolostra. Tyto blahodárné přírodní extrakty podporují funkci imunitního systému, snižují míru únavy a vyčerpáni a mají pozitivní vliv na správnou funkci srdce.

Pokud vedle posílení imunity hledáte i elixír mládí, krásy a dlouhověkosti, sáhněte po Goji džusu. Ten je vyrobený z plodů kustovnice čínské, které se lisují za studena. Dopřejte si každé ráno pár loků sytě oranžového džusu, abyste zůstali svěží a krásní!

Vedle džusu si můžete dopřát také samotné sušené plody kustovnice čínské. Ty jsou sklízeny na Tibetské náhorní plošině. Tam jsou totiž vystaveny intenzivnímu záření Slunce i drsné síle přírody. Právě proto se tyto plody pyšní tak vysokou koncentrací nutrientů. Plody dlouhověkosti se výborně hodí do snídaňových kaší, jogurtů nebo jen tak třeba k televizi!

Více informací naleznete na: www.himalyo.cz

Fotogalerie