Pánové, chcete, aby vaše partnerka byla hvězdou každé oslavy či večírku?




Který muž by nechtěl, aby po jeho boku zářila krásná žena… Vánoce se blíží, tak vám poskytneme několik zajímavých tipů, které vás mohou inspirovat a zjednodušit vám složitý výběr a mít jistotu, že trochu zazáříte ve společnosti i vy.

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition: ROZJASŇUJÍCÍ HEDVÁBNĚ
MATNÁ RTĚNKA

Nanáší se stejně snadno jako lesk a poskytuje plnohodnotné a intenzivní krytí jako rtěnka. Obsahuje antioxidant zeleného čaje, bílý čaj a hydratační vitamín E pro dokonale vláčné rty. Je k dispozici ve čtyřech odstínech červené a dokonale se hodí pro hektický život ve městě. Dlouho drží, odolá vašim úsměvům a (kdyby náhodou) i polibkům.

K dostání ve čtyřech odstínech: Cherry Red, Rose Red, Spice Red, Berry Red

Doporučená MOC: 600 Kč

Tip na ruce pro chladné zimní dny

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai edition: TRIO HEDVÁBNĚ JEMNÝCH
KRÉMŮ NA RUCE

Trio zklidňujících a extra krémových balzámů, které se rychle vstřebávají, vyživují a hydratují pokožku vašich rukou. Tyto krémy na ruce chrání pokožku před škodlivými vlivy prostředí, navíc mají protizánětlivé účinky díky výtažku z granátového jablka. Vzhledem k tomu, že časté mytí rukou je momentálně pro nás všechny každodenní nutností, nikdy neexistovala lepší výmluva, proč ruce rozmazlovat a udržovat je hydratované.

Vůně: Lotosový květ, Pomelo, Vanilka

Doporučená MOC: 635 Kč

Noční péče do chladných dnů

Vyživující emulze ARTISTRY YOUTH XTEND™

Lehká, a přesto hluboce hydratační emulze pomáhá nejen proti stárnutí, ale navíc během spánku pleť dokonale posiluje. Díky produkci proteinů a výtažku ze středomořské myrty obecné omlazuje, zpevňuje obličejové kontury a pomocí kolagenu bojuje proti jemným linkám i vráskám. Vyživující emulze dodává pokožce během noci perfektní hydratační rovnováhu, podporuje její přirozenou obnovu, a navíc napravuje předchozí nahromaděné poškození.

Doporučená MOC 1915 Kč

Vánoční sety

Artistry Signature Select™ Personalizované sérum

U vzniku Artistry Signature Select™ Personalizovaného séra stojí univerzální báze, která sestává z pěti složek značky Nutrilite™. Jedná se o výtažky z třešně acerola, černého rybízu, zeleného čaje, granátového jablka a špenátu, které rychle pronikají do povrchu pokožky a přispívají k regeneraci jejího vzhledu.

Hydratační aktivátor – Obsahuje Hydro-Probiotic Technology, což je technologie podporující a obnovující přirozené obranné mechanismy pleti a silnou hydratační bariéru. Zajišťuje nárůst hydratace o 233 % a zadržuje vláhu, díky čemuž zůstává pleť hydratovaná po celý den.

Cena 2105 Kč

Dokonalý dárek - Luxusní péče se zlatem - Sada ARTISTRY SUPREME LX

Regenerační sada s krémem a krémem na oční okolí zmírňuje všechny viditelné známky stárnutí, redukuje jemné linky i hluboké vrásky v obličeji. Díky hydratační složce očního krému působí partie v okolí očí již za několik týdnů opět mladě a zářivě. Kmenové buňky gardénie plnokvěté stabilizované ve formě čistého elixíru pomáhají synchronizovat mladistvé biorytmy pleti a obnovovat její energii. Špenátové listy a třešně acerola dodávají pleti energii a přispívají k nápravě škod z minulosti. 24karátové zlato povzbuzuje obnovu pleťových buněk a zajišťuje lehkou difúzi pro kránější vzhled pleti.

Cena 12 315 Kč

Vůně, která pod stromečkem nezklame

Vůně ARTISTRY Flora Chic

Luxusní parfémová voda určená pro ženy s vystihujícím názvem Artistry Flora Chic.
Exkluzivní kombinace ingrediencí parfémové vody je inspirována legendárními zahradami Bagatelle v Paříži, které jsou neodmyslitelně spojeny s vůní růží.

Základ vůně Flora Chic vychází z jemných tónů francouzské růže Clementine, bulharské růže a keře Ylang Ylang, které doplňuje jemný nádech citrusového aroma. Flora Chic byla vyvinuta pro značku ARTISTRY ve spolupráci s prestižní společností Givaudan, která je v této oblasti celosvětovou špičkou. Vůně Flora Chic je charakteristická svou plností, která předčí klasické toaletní vody. K její výrobě jsou použity kvalitní ingredience, jejichž poměr tvoří tón podtrhující přirozenou ženskost.

Artistry Flora Chic je vůně elegantní a nápaditá nejen svým aroma, ale i obalem, ve kterém je na trh uváděna. Vůně je ukryta ve flakónku v tónu jemné růžové barvy, jež zdobí zlatý uzávěr s elegantní hedvábnou stužkou.

Cena 2070 Kč

Líčení pro slavnostní večer

Třpytivé krémové oční stíny ARTISTRY STUDIO Bangkok

Oslňujte od rána až do noci třpytivými očními stíny! Krémové složení spolu s podkladovou složkou vydrží a dokonale zvýrazní vaše oči.

Inspirováno třpytivými zlatavými odlesky, živými barvami a neutuchající energií thajské metropole. ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Vám umožní přenést zářivé a výrazné barvy Bangkoku do Vašeho líčení. Zakuste skvělý pocit z těchto jemných a hebkých krémových očních stínů, které mohou být průhledné i třpytivé, ale také dokonale výrazné.

Doporučená MOC 595 Kč

Silvestr na horách

Třpytivý gel na tělo a obličej ARTISTRY STUDIO Bangkok

Buďte hvězdou tanečního parketu a rozzařte každý večírek! Vyzkoušejte příjemný třpytivý gel na tělo i obličej, který je naprostou nezbytností pro pořádnou oslavu!

Třpytivý gel na tělo a obličej dodá Vašemu tělu jedinečnou zář. Je inspirován bangkockým nočním životem a vytvořen tak, aby vydržel dlouhou dobu po nanesení, abyste mohla protančit celou noc!

Doporučená MOC 790 Kč

 

Fotogalerie