Columbia Sportswear představuje novou limitovanou kolekci Columbia x Star Wars




A je tu již pátá limitovanou kolekci Columbia Star Wars, kterou oblíbená módní značka představuje ve spolupráci s Lucasfilm. Inspirovaná je tentokrát legendárními postavami Mandaloriana a Baby Yody z úspěšného televizního seriálu Th Mandalorian. Fanoušky rozhodně potěší množství detailů na každém z kusů kolekce, vysoce kvalitní a funkční materiály a originální design. Oblečení obsahuje napojení na příběh a postavy z populárního seriálu jako např. design připomínající mandalorianské brnění, neodolatelné kapuce se zatahovacíma ušima Baby Yody na dětských modelech nebo kódované zprávy v Mando'a – jazyce Mandaloriánů.

Kolekce se skládá z několika modelů od dospělých po ty pro nejmenší děti. Mezi hlavní artikly kolekce patří ikonická pánská 3 v 1 určená pro cestování do nejchladnějších oblastí Galaxie, teplá dětská kombinéza, dětská zimní bunda a unisexová helma - nákrčník a kukla v jednom.

Speciální edice pánské hybridní bundy Mandalorian™ Interchange 3v1 je kombinací vesty a bundy je inspirována brněním Din Djarin a vyrobena z odolného funkčního materiálu. Má tepelnou izolaci, kterou doplňuje termoreflektivní podšívka s 3D technologií Omni-Heat™. Vestu i spodní bundu lze nosit samostatně nebo je lze spojit pro maximální teplo a ochranu do jedné atraktivní bundy.

Mandalorian™ Helmet Gaiter, je unisexová pokrývka hlavy, kukla nebo nákrčník v jednom. Tato „helma“ s flexibilní konstrukcí je vyrobena z voděodolné textilie a fleecové podšívky. Obsahuje také kódovanou zprávu v Mando‘a a nápis Mudhorn.

Teplá kombinéza z letošní kolekce je Columbia Star Wars je určena pro nejmladší fanoušky hvězdných válek. Díky barevné kombinaci a kapuci s ikonickýma ušima vytvoří z nejmenších dětí naprosto neodolatelné Baby Yody. Kombinace microfleecu a výjimečně měkké Sherpa podšívky poskytne dětem útulné pohodlí.

Dětská bunda z letošní mandalorinské kolekce Columbia Star Wars je navržena tak, aby udržela děti v teple a suchu. Je nepromokavá, zateplená a termo reflexní podšívkou Omni-Heat™. Roztomilou fleecovou Baby Yoda kapuci zdobí ikonické zatahovací uši postavy Dítěte. Na podšívce jsou kódované zprávy napsané v Mando'a a grafika Dítěte.

Kolekce je v prodeji od 4. prosince 2020 do vyprodání zásob na e-shopu  www.columbia.com/starwars nebo www.columbiasportswear.co.uk/starwars

Fotogalerie