Dopřejte si Vánoce bez bolesti zad, s matracemi MORAVIA COMFORT by to mohlo klapnout




Kvalitní spánek je pro nás celoživotně důležitý, avšak během zimy bychom se měli obzvlášť zaměřit na jeho kvalitu. Hraje totiž podstatnou roli v posilování imunity, která je v tomto období pod útokem mnoha virů a bakterií. Spánek navíc může rozmetat pesimistickou náladu, která na mnohé z nás, vlivem nedostatku slunečního záření a předvánočního stresu, padá, stejně tak bolesti zad, svalů i kloubů, které by nám mohly zkazit blížící se sváteční období.

Jednou z nejdůležitějších věcí, co se týče spánku, je vhodná matrace. Taková, která je kvalitní, poskytne tělu ideální oporu a dopřeje svalům a páteři během noci maximální odpočinek. Váha se na matraci rozloží rovnoměrně, takže nedochází k přetěžování žádné části zad, což ocení zejména lidé trpící bolestmi v této oblasti. Vybírejte vždy matraci z prodyšných materiálů a ideálně doplněnou pratelným potahem, jenž zamezuje množení obtěžujících roztočů a bakterií. Váš spánek tak bude dvojnásobně zdravý!

Matrace českého výrobce MORAVIA COMFORT jsou vytvořeny na základě mnohaletých zkušeností z oboru. Díky kvalitním materiálům, jako je latex, polyuretanová pěna, líná pěna nebo HR (studená pěna), vám matrace bude dobře sloužit po dlouhá léta. Pro krásné Vánoce bez bolesti zad a s dobrou náladou!

Více informací: www.moravia-comfort.cz