Chcete být cool rodič při výběru dárků pro vaše teenegery, dáme vám tipy




Ať chceme, nebo nechceme, naše „náctileté“ děti tráví hodně času za počítači. Snem každého kluka je herní doupě, kde ho nebude nikdo a nic rušit. Barevné, blikající, nebo temné, naprosto mrazivě tiché, jak pro něho, tak pro vás. Vybavení Yenkee nabízí mnoho tipů na vánoční dárky, které budou chtít všichni kluci.

Herní myš ZERO testoval i sám Patrik „Zero“ Žůdel (profesionální CS: GO hráč Tým Gamer Legion). Svým podpisem potvrdil absolutně bezchybný senzor, programovatelná tlačítka, RGB podsvícení a ergonomický tvar, který vyvíjeli samotní hráči. Dva velké teflonové pojezdy poskytují plynulý a okamžitý pohyb myši. Chtějí vaše děti vítězit, poskytněte jim prodlouženou ruku, ať dosáhnou stejných výsledků jako profesionální hráči. Myš ZEROU Yenkee padne svou funkčností do každé ruky hráče. Díky propracované herní ergonomii jsou programovatelná postranní tlačítka velmi lehce přístupná, aniž by hrozilo, že se zmáčknou omylem. 6 přesných tlačítek v jedné myši, to musí vaše děti najít pod stromečkem.

Herní křeslo STARDUST bude naprostým trůnem pro krále her, který odmítá měkké dárky. Podsvícené křeslo z odolné kůže a tvarované pěny s kovovým rámem a stabilní základnou může změnit atmosféru v pokoji na světelnou diskuzi barev. Křeslo je ovládáno na dálku a volíte 300 světelných režimů a 12 jednotlivých barev, které se napájí pomocí USB, ať už standardním USB adaptérem, nebo třeba power bankou. Křeslo STARDUST Yenkee nabízí tolik možností, jak se ergonomicky dokáže přizpůsobit tělu hráče, že budeme rádi i za volnost, kterou poskytne po boji.  Bederní opěrka, opěrka hlavy, elastické pásy k nastavení, polohovatelné opěradlo, polstrované loketní opěrky, to je nálož, co stojí za zmínku.

Bezdrátová sluchátka SPIRIT doplní každý herní koutek, nebo mobilní telefon. Jednoduchý bezdrátový přenos přes Bluetooth umožňuje vnímat hluboké basy a čisté výšky. Žádné praskání, šumy a vynechávání zvuku, jen čistý mrazivý dech a nic jiného, protože komfortní náušníky potlačují okolní hluk. Zatímco budete poslouchat hudbu, můžete ovládat na levém náušníku pokyny jednoduchým ovládacím panelem. Sluchátka SPIRIT Yenkee jdou ruku v ruce nejenom s počítačem, ale i s telefonem, nebo dalšími zařízeními.

Yenkee má hry a Vánoce pro teenegery vychytané, nechte si poradit a nekupujte svetry, čepice a bačkory, ale kupte pořádný dárek, ze kterého bude mít vaše dítě radost, a vy budete mít klid.

Fotogalerie